查看: 15628|回復: 20
收起左側

[影圖分享] 巨商遊戲 重新入坑 手痕抽個100黃金袋

評分

參與人數 1樂點 +50 收起 理由
小妍~ + 50 贊一個!

查看全部評分

回復

再講 台服當你玩到超勁 又如何 要同外掛搶怪打 當你打到寶 照介 帝介 太甲 太腰 太介 會對你兵陣造成咩影響?接近0既影響 但私服 1件太甲 都夠你換兩本封書有凸 用相同既時間 做相同既野 但出黎既效果會係差天共地 我唔係想大家支持私服 只係我地哩班熱愛巨商既人 真係好希望係一個舒服既環境底下打機 錢我地唔係冇 不過都要值得你去俾!!
回復 支持 1 反對 0

台服咁鬼多外掛 想問下我地可以玩咩?日日打廢怪升升升?你想唔課合天王?台巨得咩? 點解d人要去玩私服? 1:掛少:起碼可以打下王 2:點品價便宜:新手賺封書、入值、孫子不是問題!
回復 支持 1 反對 0

把聲都係聽到訓著
回復 支持 反對

有台服你唔玩.要去玩私服-.-
回復 支持 反對

不進步則退步 總有日會被其他服代替 台服以為食硬你 對外掛不理不睬 對我地哩d課金玩既人公平?
回復 支持 反對

佢地開服所講既承諾 有冇做到? 連誠信都冇 點樣叫人去支持! 私服各方面都不是最好 但起碼唔俾錢玩係可以生存落去 係可以用時間去合神 天王 等等 台巨一隻馬過千蚊 巨錢0.6/億 當1800億一隻馬 你打咩寶 打幾耐先有1800億? 私服合馬65-68億 點比?
回復 支持 反對

C服多人玩嗎? 有點興趣
回復 支持 反對

私服黎嫁BO
回復 支持 反對

回到首頁 發表於 28-2-2019 18:07
台服咁鬼多外掛 想問下我地可以玩咩?日日打廢怪升升升?你想唔課合天王?台巨得咩? 點解d人要去玩私服?  ...

E位樓主講到肉 睇見台巨成日要人課金抽野但又唔做封鎖外掛基本野 睇見就嬲到震  (台服)我咁岩起熱血既心情去打麒麟既去到見到2個外掛係到不斷咁刷成個心灰晒
我SD左去1對1好N多次但佢地比既回覆就係機械式回應仲話以經有專員去睇 我由上個月頭到E加差唔多1個月既時間佢地都未封鎖果2個外掛真心覺得佢地(台服GM)以經冇得救了
正服仲差過私服真係WTF 所以我絕對讚佩E位樓主所講既野>>點解d人要去玩私服<<就係私服(GM)起碼用心經營起碼冇超多外掛 係到同仲未簡玩咩版本既巨商朋友或玩家講
私服真係可以玩得下既GAME 台服就不要來了佢只會令大家更加灰心同無奈 謝謝
回復 支持 反對