收起左側

[抱怨專區] [美服]密碼唔岩??!!

話說我星期5上國巨果陣係入到去, 之後OFF左第2日就話密碼唔岩!?

跟住我就上左去官網到搵番PW(填EMAIL同生日), 但係我去番我個EMAIL到等成廿分鍾都冇收到通知....

我再重複填番資料再等都係冇 咁我心諗會唔會係IP問題 跟住我整左個VPN去DETECT第2個ZONE...

再重複... 都係冇用 都唔知咩事收唔到佢地回覆 有冇其他人都有咁既事發生?? 永久收唔到巨商EMAIL?

呢家都唔知點算好...
回復

我都係咁, 試過 forgot password, 但完全收唔到email, 依家"click"死左係度
回復 支持 反對

介唔介意講下你用咩email ?
Gmail ? Hotmail ? 定係 yahoo?
回復 支持 反對

jack0114 發表於 5-4-2020 22:57
介唔介意講下你用咩email ?
Gmail ? Hotmail ? 定係 yahoo?

hotmail. 唔知係咪HOTMAIL廢收唔到!?

呢家我同你一樣個AC卡住左 客服又唔得...

GMAIL好似唔SUPPORT
回復 支持 反對

我果個都係hotmail, 尋晚特登試左用yahoo email 整個新ac再forgot password 係收到, 但再去番用hotmail就黎試就完全收唔到
回復 支持 反對

jack0114 發表於 6-4-2020 07:39
我果個都係hotmail, 尋晚特登試左用yahoo email 整個新ac再forgot password 係收到, 但再去番用hotmail就黎 ...

有人話GMAIL係得... 不過都有人講客服假期唔開
回復 支持 反對

kcc98790 發表於 6-4-2020 11:11
有人話GMAIL係得... 不過都有人講客服假期唔開

你依家再試下 睇下得唔得
回復 支持 反對

jack0114 發表於 7-4-2020 12:22
你依家再試下 睇下得唔得

hotmail都係唔得 之前SEND左EMAIL比客服 佢地話已經SEND左....
回復 支持 反對

kcc98790 發表於 8-4-2020 10:46
hotmail都係唔得 之前SEND左EMAIL比客服 佢地話已經SEND左....

Check pm
回復 支持 反對