九流軍師 發表於 23-12-2006 20:32:02

原帖由 jimmy951753 於 2006-12-23 20:10 發表
我想問選完機之後,開始打之前,佢下面有3舊野,果3舊有咩用

仲有點解我個人物升lv升得咁慢,同埋故事係唔係一開始選第2個or第3個

我仲有好多野問,唔該add我jimmyyeung123@hotmail.com

我想問選完機之後,開始打之前,佢下面有3舊野,果3舊有咩用<~係唔係指speed,rush同power果d?
用果個人係升得慢d,你同想升果個人去打仲快d

岩岩發現係plus到阿斯蘭係自己友時都自爆到
可惜用阿斯蘭就爆唔到

龍龍b 發表於 23-12-2006 22:55:18

神盾有咩技呀
今集有冇改到

Andy迪迪 發表於 24-12-2006 11:49:19

plus mode的議長任務:第20個任,叫做p.l.u.s
how to破........
有冇影片??plx 差呢個任 >3<

九流軍師 發表於 24-12-2006 12:28:39

原帖由 Andy迪迪 於 2006-12-24 11:49 發表
plus mode的議長任務:第20個任,叫做p.l.u.s
how to破........
有冇影片??plx 差呢個任 >3<

依關開頭你要小心d神盾自爆,如果真係俾佢捉住就爆seed
ko埋3部命運,就出目標同一部天意仲有自援軍
你打爆左部天意先,部天意爆左之後隔一陣先再出2部天意,依個時候就同援軍打目標
就算2部天意出左都唔好理,打爆部目標天意就得

冷月殘星#Sai 發表於 24-12-2006 14:30:22

我想問命運點樣一次過連吸人幾次頭??

菲仔 發表於 24-12-2006 15:05:40

神盾要點用自爆????

九流軍師 發表於 24-12-2006 15:23:26

原帖由 菲仔 於 2006-12-24 15:05 發表
神盾要點用自爆????

自己用神盾爆唔到
要自己友用神盾,跟住有自爆依個指令
打果陣再按特令佢先會捉人黎自爆
只限plus mode

Andy迪迪 發表於 24-12-2006 20:38:09

唔該~我爆機la 明白打低cpu要食腦:loveliness:

maxmaxmaxma4 發表於 24-12-2006 23:43:15

我本人覺得SFreedom好cheap!

Uetomiki_笨鐵子 發表於 25-12-2006 03:05:33

原帖由 maxmaxmaxma4 於 2006-12-24 11:43 PM 發表
我本人覺得SFreedom好cheap!

大幾黎計最好用暫覺得係 Destiny...!!
頁: 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31
查看完整版本: 機動戰士Seed Destiny 連合 vs Z.A.F.T 2 Plus討論區