樓主: `;:{P0CHi}﹡
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 膠千dis 真面目=) 已加新對話證據*

可能你唔係第一個- -
回復 支持 反對

回復 24# 211835350

很好....你會唔會覺得自己好有問題= =
回復 支持 反對

回復 86# 211835350

柒夠未.. ? 一開波樑爆人ac根本冇人知...佢爆完走尼同我地講 ??我地可以點 ??
一野踢爆佢 ??你會唔會咁樣對朋友... 我地可以同佢講咩..爆又爆左...我地當佢係朋友..緊係要扮乜都唔知'' 人有感情..就算係佢唔岩先  你都唔會咁樣對你朋友啦..??你話我拎左d裝'' ?  幾時o既事先...就算佢比左我...d裝我可以點 ??  d 裝樑o既..佢比人..放左去..冇人管到''  你地衣家係到屈我同寶知爆昀ac..冇野牙 ?? 佢話做game情果時'' 我有冇拎過佢去''咩09  功勳  正set.. 寵'' 我有冇要過 ??我唔要佢逼我要''?
我比野佢又唔要''之後佢走左去同樑一齊...我仲要理佢d野 ??佢比ac我..我開過一次幫佢升..都冇再開過''
轉過頭佢比人爆左ac屈番我 ??你唔好玩啦''我有咩對你差呢' ?  我估你唔到囉..你比人爆左...咁爆你果個係我fd..就要燒埋我地到 ??我冇星錢 我冇裝咩''??爆你果幾件裝 ?成班人唔知情就係到估估下..估下就當真...好冇笑牙...重點係..佢爆人ac果下我同寶知果d真係完全唔知情'' 你地衣家話我地爆''用下腦好冇 ??
佢爆裝d裝拎去邊放左比邊個...有邊個可以控制佢牙 ??
幫佢果d..一早叫你報警還佢公道..你地有冇 ??你係幫佢就幫埋佢報警啦..係到講廢話''
吊他 媽的   自己亂比ac人比人爆左係到吠''麻狗煩...我自問冇爆過佢ac,,對得住天地良心''
回復 支持 反對

賊贓 賊贓 賊乜狗贓   
樑有裝比d朋友. 你真係吹佢唔漲'' ? 同我地爆ac有咩關係;;
定係你同佢唔fd佢冇比你....
佢送野比人..邊d係爆番尼..邊d係佢自己...你知咩..賊贓??
亂狗咁講...昀比人爆左..佢話佢唔見左乜都得啦..我話係你爆左 ??你唔比番佢 ??
佢話比人爆左09  正s  140寵  兔紋牙..你有.你爆左牙 ?你嘔番比佢 ??

衣家係你自己放ac...唔交齊角密.. 真要講明想拎番隻ac..明係要昆人..你衣d就叫狗喇..你出發點以經係要昆人隻ac 昆人果千幾蚊...死黑衣係你..
扮正義..係邊個..你自己諗清楚係你定我啦...
回復 支持 反對

回復 89# 211835350

你唔好77下咁好冇
分咩賊贓   昀同樑 我係同樑熟d.,,加上樑爆人之前冇同我地講過''我地完全唔知佢會爆昀ac..
警咩告...根本佢比人爆同我地係冇關係..係你係到小提大做...我點知佢有咩裝.,.
我同分過咩賊贓囉...裝係佢送比我,,,咁關咩爆昀ac?? 分咩賊贓?? 小提大做..

我地叫緊你比番角密小願同寶知''你自問出發點係咪要昆佢ac昆佢千幾蚊 ??
人渣
回復 支持 反對

回復 33# 211835350

post d唔 post..仲要改野 你好叻
回復 支持 反對

回復 94# 211835350

你講咩賊贓賊贓 ?? 我冇開過昀ac過裝去自己到囉...
我有裝又點 ??係樑比我o既...我走去送番比其他人 ?? 就算我比昀..我比d咩佢..我比自己d野佢牙?? 佢話唔見咩我就比佢牙 你傻狗左 ?   成日係到扯開話題..講緊你交番角密出尼牙...
幫幫條j ??我幫都幫樑啦,,,你係咪kai嫁...果條女煩我唔夠 ?? 佢比人爆左ac 講到我爆咁衣家'' 你講咩賊贓賊贓我冇第一手接過d裝囉...你地講又點''我真係唔知佢比人爆左乜柒囉...我比番佢..唔通...你搞清楚未..人渣
回復 支持 反對

成日話我地夾口供..係夾口供就唔會比你知係夾嫁啦..傻仔...
夾口供..你真係得閒..唔洗做.. ?
回復 支持 反對

回復 102# 211835350

其實有冇必要夾口供' = =爆ac o既又唔係我地,,
重點係你衣家係咁扯開話題'' 一直都講緊你昆寶知同小願 ac同錢...
你扯咩開話題呢''??
回復 支持 反對