打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 個代理係唔係未做過收費online game嫁?

關閉 [複製鏈接]
其實你講既問題的確係成日出現
但係官網應該係為左鎖外掛所以突發性暫時維護,令外掛轉唔倒錢俾主ac
而且個維護每次一定冇1小時以上,每次都係10分鐘內一定上得番,如果你話入唔倒,好明顯係你既問題
回復 支持 反對

突發性係 連捉外掛都算突發性ga話 咁真係呆晒
第一 已經講jo e隻game唔係o係香港台灣為首個地方出 其他地方ga aion 外掛都好多 都捉jo唔小 大陸上萬人
       要捉外掛已經唔係突發 是必然的 除非佢e為香港這個外掛 ...
霍仔 發表於 13-8-2009 00:33

第1,你明唔明咩野叫突發性,如果你唔明既話我講明d俾你聽,即係突擊,突然地去捉外掛,題外話,隻隻game都有人捉外掛嫁啦,侵犯自己公司既利益唔通唔捉咩?

第2,唔係官網維護,正如你所講,玩家上唔倒,當然上官網睇咩野事,你估官網預你好大流量?咁多人上個官網,人地台灣都幾萬人連去啦,你估你係香港連上去會連倒?

第3,我次次都係10分鐘後一連即入,次次都係,你連唔倒應該係你上網公司既問題

第4,官網依家有免費7日7小時既試玩,大陸工作室一次開夠4-6個ac一齊上線掛,我手練1日升20lv都賺倒40-60萬既收入,佢4-6隻一齊練即係過百萬既收入,如果冇人突發性去捉佢地,佢地1日轉一次錢俾主ac你估下個問題會幾大?咁亦解釋左點解佢次次都係差唔多中午個陣先維護

總結來講,官方都係為左自己同埋自己客戶既利益做野,你又想冇外掛,又想日日上足24小時玩既,你可以選擇去玩單機game,正如你所講,隻隻game都有外掛,冇付出點來收獲呀?俾少少耐性啦
回復 支持 反對

樓上個位,你都識咩野叫突發性啦,梗係冇預計倒先叫突發性嫁啦,而我所講既突發性係講你冇預計倒,唔係官網冇預計倒,官網梗係預定好時間先講維護嫁啦,佢唔想俾你知先叫突發性呀ma,唔通話定你知幾時突發性維護咩,咁就唔叫突發性啦

跟住就係升lv方面,我承認我錯,但係又突顯左一樣野,即係大陸方面係買晒包月掛外掛既,如果你合作d,耐性d等官網鎖佢地咁佢地損失咪仲大.(即係冇左你所講既升到11lv就冇得玩既問題),再者,11lv之前要有40萬容咩易?10lv轉左之後去採集整藥,1日內一定唔止有40萬囉

最後,你成個post都係建立係冇證據既野之上嫁啦,你諗d野咪又係建立係估估下之上,起馬你真係有晒圖做證先好插人地公司啦,我來回你post都係出於好玩同無聊既姐~"~
回復 支持 反對

我認為你唔清楚你自己睇野既角度,突發性係要由我地玩家既角度去睇,我亦冇講係時間,我表明左件事係令玩家感受到突發性從而能夠令用外掛玩家冇預備地俾人捉.而且,[仲要預計一星期捉一次就夠ga 我覺得官方有問題lo]你所講既野已經自相矛盾啦,既然你清楚明白到官方係為左密d捉外而緊密地咁(每日一次倒)去維護既,你又點解要發個咁既post來埋怨官方浪費你買月卡玩遊戲既時間呢??

再者,請問你有冇試過去做藥呢?即係使用製作(鍊金術)既系統呢?如果以10lv既人物來講,最快捷既方法就係做下級生命藥/秘藥同埋下級風之秘藥,依3樣藥我敢擔保係每個ser既需求量都好大囉,而且佢要既材料只係需要1p既採集熟練度就可以採倒既野來,方便,快捷,就簡單,放上交易所賣,只要1日內一定清晒(合理市價),我亦都提你一句,我只係想話你知,1日40萬唔係一個問題,請你唔好再度認為我轉移話題

最後,我最想講既野就係,我係你眼中理據薄唔薄弱,理解清唔清楚我都唔了解(我唔係你),但係我講野係都係係正常邏輯上所諗出來既野,亦都唔係全部都一定係假既,我只係一個玩家,唔係官方人員,我只不過係以我立場來講下我既意見,我係覺得你單方面插官方有問題係唔岩,既然以你既標準來睇隻game你唔滿意,你大可以唔玩,我係覺得佢地做得唔差得過其他代理商我先幫官方個面講一講好說話既(爛蘋果定理),而且你話我偷換論題我真係笑左出來^^,事關我答你既(1日賺40唔係問題),都係因為你轉左一個話題做一日之內賺唔倒40萬先,我亦冇諗倒你真係咁著緊係依方面(我都係略略答你),其實到底係邊個轉換論題呢?

今次又回你個post我真係感到自己好無聊,暑假係咁嫁啦~"~
回復 支持 反對

{梗o係ga話做咩第一次下定義又唔講埋? 見到人打jo 要mo預計 先叫突發性 仲馬後炮來一句梗係! 勁}
同你拖個[突發性]三個字托足幾層樓,唔知係你理解力低定我解釋能力差.請問突擊冇帶冇預計既成份?有俾你預計倒仲會叫做突擊? 你再唔明俾埋字典解釋你睇啦 6. 突擊 [tu2ji2], v.i. & t., make surprise attack.

第2,我想解釋你睇突發性係套係我地身上,既然你一直都理解唔倒,我point form俾你睇啦
官網角度:預定好(唔係突發性)時間來鎖外掛
外掛玩家角度:唔知度幾時會突發性維護,準備唔倒轉錢既工序
一直講既問題就係官網點解要突發性維護,我亦都一直講維護期間鎖外掛係主要原因

第3,我唔清楚你既升lv方法,我個人練足5隻人物(拎守護者裝備),由10lv到20lv一直咁越級打怪爆左幾多支水升我自己都唔記得清楚,而且就住所定既限制(人物唔可以過11LV,唔再係1日賺20萬,因為依個亦都係你依家問緊既,我之前講既係1-20lv可以賺20萬),請問你未聽講自殺可以卡等級?
我再提一次,你真係未試過用製作?下級精靈石可以做5隻下級精靈水,3支下級精靈水可以整3支下級生命藥水,計數自己計一下唔該^^而且下級生命藥水只係跳板!!主要係整風之秘藥,深淵/採奧德都用得好凶,所以需求量係有增冇減既

第4,我諗你會更加火當官方咩都唔講就關ser^^

最後,我一直對AION好滿意^^不滿既人好似係你!!我就真係放長雙眼睇你係唔係真係唔回post,事關我真係覺得回你個post好辛苦,用足成分鐘先睇得明你想講d咩,都係用番個句,唔知係我理解力低定係你既解釋能力弱呢?
回復 支持 反對