查看: 14574|回復: 109
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[計劃] ◎夢幻三國RPG吳傳◎ 開始製作!

呂蒙 火槍 炸藥 體內有三隻破壞者
與其體內得哥3隻破壤者,不如每過一陣彈隻破壞者出黎好過la

孫策 韃騎 霸王 隨機變成無敵狀態30秒
變30秒咪好屈=.=,韃靼本身又走得快,而家又要攪30秒無敵.....
建議整隨機爆攻/+血

甘寧 鷹勇 掠奪 每殺一人加一金
建議佢每殺一人加一攻,之後過?時間回復番原本攻擊力

孫堅 拜騎 虎嘯 (缺)
令敵軍冷卻一段時間或者減敵軍攻/血

魯肅 戰矛 冰封 高攻但每殺一人freeze一段時間
不如set做殺3/5人先冷卻la,如果佢哥陣殺完一隻兵之後被王追斬咪死硬=.=

朱然 羽弓 流矢 每殺一人扣自己3血加自己1肉*
我諗呢個點無咩人用
如果減假血都好d,如果減實血咪好慘,減左75血先可以+一次攻/血
請樓主一家要做好平衡,因為朱然的情況真係一攪唔好平衡就會無人用
如果減假血就好難升,因為每殺幾個人就要番去補血,但呢樣野唔算太重要
但減實血的話就真係......

孫權 長劍 稅收 每5分鐘加一金
建議10分鍾+5金
5分鍾先+1金我諗應該無咩用(如果樓主唔係5金+一次攻/血的吧,可以不需睇我呢個建議)

*************以上建議皆設5金+1次攻/血*************
上面全部都只係建議
樓主理唔理就由樓主自己決定吧~
回復 支持 反對

等左好耐la,希望樓主可以快d完成佢la
之前我問書仔,佢都話對呢個劇好期待
所以樓主快d攪點佢la~
睇落去好似好好玩
回復 支持 反對