查看: 3269|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] ..................

#

............................................................................................................
回復

回復 5# 心隨風去

追求太高體反而唔好..建議你如果真係收裝寧願平均啲 睇落去順眼好多 3石做到咁已經好強大 有心玩嘅玩落去都好 可能個代理會轉死性 我就冇乜心機再去玩 反正唔係玩左好耐 放手都仲趕得切
回復 支持 反對

#

有錢.未必有裝 裝有靚要我3m元收都冇問題 玩左一個月 自問用錢收嘅件件過75體 差幾件裝根本冇啱用嘅 冇70體我係唔會搞件裝 全4體武4件防裝7星極品..4戒符60體up 咁少裝收都唔知點認真打造個武當 真元又吊人胃口 蛋又唔轉裝 鞋腰衫手頭已經換到冇得換 仲想點 真係灰到 出個龍紋呃下我錢都好..垃圾gameone真係..就快超越黑橙 轉玩逍ser已經係錯#65

唔會過12m 你太睇得起逍ser嘅裝 收件裝都要爆3日喇叭先有件正常 過60體更加少之有少
放棄係最好嘅選擇
回到現實享受生活才是正確的選擇..
回復 支持 反對