查看: 3258|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] ..................

............................................................................................................
回復

回復 12# 呀楊

外面通脹 天龍跌到喊 唉
回復 支持 反對

同意
我想當年打小縹跌啲棉布&秘銀碎片賺小外快
合左拎黎放次次都90金有人收...
依加都冇得咁玩...
回復 支持 反對

回復 10# 楓 〞

我身抗 之前全3的  換4lv系朋友送的  晶石 3lv 靠刷票出合成 跑商收1晶 慢慢搞上去  過程幾正 相比起入錢  更有成功感!

我身度得兩粒4lv綠晶 一粒喺個女仔送  一粒喺之前個雪羽校服包包 出4精華 儲碎片去換的  我開左10幾只ac先換到翻黎/_\
回復 支持 反對

回復 9# 心隨風去

打足3年校場 輸贏已經好習慣~
由冇狗頭冇80技俾逍屈死 到齊技俾少林EC屈死 我已經輸過無數次~
同埋搵裝收裝都係種樂趣~ 所以我先會留意晒所有派既80組裝~

將自己隻人盡量整到極限 其實呢個係人人都做緊既事~ 我都唔例外
我將極限位定係全4石全4雕 盡量做好佢
同其他丐既分別 我只係調校到可以挑戰EC呢個極限~
要同同石EC打 我自問花左唔少心血~

況且天龍最好玩莫過於打校場- -
普遍80組都做到4石既能力 為左同多D差唔多能力既人交流
我先決定做隻全4丐 連內防 會心 外攻 抗呢D平貨都係4LV~
而抗都只係140毒抗FOR刷飄 唔會抗死4石80組~

我一向要既都唔係勁 要勁我有能力上全5 整隻成品血寵
要勁都唔會玩晒全身(8個身雕2個體雕) 唔全體都會體身平衡....
都唔會花錢係4件時裝  點綴  攻寵(我用黎比武其實都只係個嘗試)...
仲有一隻3石EC身上...
都唔會花時間拎棒棒糖同整多幾把神- -

雖然係生活玩家面前 我好似冇咩資格埋怨D咩...
但我都想作為早期少少既80組慨嘆一下...~
蛋會令生活玩家既付出化為烏有
但同樣 蛋同真丹都會令早期少少既HKD戰士既心血變成塵埃...
回復 支持 反對

回復 8# 楓 〞

勝利不用過於執著 天下第一誰又如何 得打勝利 到頭來人會真正開心? 最緊要享受過程最記得以前玩天山 三控miss 好唔開心- -爆喇叭放號  仲搞到個女仔唔開心- -, 後尾諗諗下 反正都唔夠人打 甘執著做乜 為左啲乜 名利可以當飯食?  

對於抽蛋  身邊啲朋友個個都抽 有賺  而我 出左一系列嘅蛋 玩左唔夠3粒 本身我個人夠黑仔加上 生活副本 賺錢難 啲魂冰 聖獸鱗 跌到喊 潤混等等  好無奈   搞好全3果陣 已經無法再賺錢  賺左都唔夠修煉  真系.............唉 雕紋基本上喺賣回天 同 真丹散的  回天居多  一個人開4 5只ac去傻刷 辛苦:(
回復 支持 反對

生活玩家付出既心血自然比HKD戰士多
樓主身為生活玩家值得令人敬佩~
蛋固然係令生活玩家既付出化為塵埃
而家隨時500HKD就造到一隻全4帶3體既80組出黎...

不過我想帶多一點~ 唔同時期既HKD戰士所付出既心血都會好大差異...
我雖然係HKD戰士 最花時間既都只係掃攤掃商會同盯實世P 城P 喇叭有咩令裝~
自問對北SER 80組所有派既令裝既出現同去處都略知一二~(有幾件神裝俾102著左...SAD)
但我433已經係2年幾3年前既事 不論裝石 價錢其實都唔平 有時都要諗收唔收得過~
仲要以前多人 最高峰北SER出現5隻43石80組丐(包括我) 搶唔搶到裝都成問題...= =
但個陣收到7星尾既裝都已經好開心~ 全7星裝既人個陣的確冇~
但蛋愈出石裝愈平...愈後期既人愈易高石勁裝 要追上早期既人愈黎愈易...(雖然我唔係最早期=v=)
出7星裝蛋個陣 其實已經有好多新80組追上黎 我覺得自己更加要更新 總算整到全7星裝全4石~
以前人手自制既8星裝 一來少 二來80組既都可以炒到1M幾2M元1件...
而家出8星裝蛋...sad 我都仲覺得可以繼續更新 雖然冇件睇得上眼...冇換過裝= =
但諗一諗 而家8星頂深藍都只係2000-3000元- - 咁我呢身裝算D咩呢....

早排出真丹...數值已經去到可以唔洗靠裝石既地步...
fine~ 我自己可以唔食~(隨便話我扮清高~) 都好在個陣北SER冇80組食丹~
而家派真丹...想點呢 有人同我講人人都有得食就冇野架啦~
但真係冇所謂? EC 少林食70點體 身為丐既我 唔換石既話仲邊夠輸出打呢...?
我靠裝同上石既方法 谷盡閃 會心 火攻 勉強贏到13M血下既80組EC~
13M血既EC 基本上黎講同我同石~
但EC食完丹多7000幾8000血 起碼要換一半5屬攻先夠做... 難道最著數既唔係EC 少林...?
我靠成品攻寵 比武輸出提升好多 雖然隻寵經常被秒 都勉強可以挑戰45石甚至全5既80組~
但同樣佢地食70點體 難道我食70點力就夠輸出嗎...?
到呢一刻我無得唔問自己 我全4石4雕算咩...? 係咁換裝換到全身7星裝又算咩?
雙10卓越4695資6星套7變狐仙又算咩呢...? 
回復 支持 反對

回復 6# StaR`

g1轉死性 太陽西邊升起  一切遐想而已
回復 支持 反對

回復 5# 心隨風去

追求太高體反而唔好..建議你如果真係收裝寧願平均啲 睇落去順眼好多 3石做到咁已經好強大 有心玩嘅玩落去都好 可能個代理會轉死性 我就冇乜心機再去玩 反正唔係玩左好耐 放手都仲趕得切
回復 支持 反對

回復 4# StaR`

我收裝無乜要求  防具 閃 體 身 會防 足夠  有力無靈照用 導致我內功好肉酸
回復 支持 反對