查看: 7756|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

4月9号微软!官方!将发布帝国二高清版!!!

1.你負責轉帖既...都唔好連簡體都照搬吖...一句自己既描述都唔比...
2. 4人行有優惠價...我宜家3缺1...
回復 支持 反對

回復 5# 手田水口廿卜
係因為呢度29太多...人才外流/消失...先至搞成今日局面
買唔買,都唔到你話事...
有人想買,係用黎做收藏
有人想買,係用黎做研究
回復 支持 反對

知自己係是無用的...要唔比人話就自己爬多D文,
至少轉人帖,都唔該自己做下research...比d意見
自己對mod無認識就學一下先,求其唔知係咩轉過黎就算...
你自己睇唔明既野要人地睇果個明...沒道理吧
我知呢d工夫本應係我做...只係我真的太忙烏...
劇果方面...好似之前雞批果句:"你不能一步登天的",

sor...真係唔係有心想插你...只係想你可以做好d

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
TeaMan + 1 金石良言

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 10# 香腸
俱往矣...
對於AOC HD...真係有好多未知之數
第一個可能係microsoft 見騎士時代,AOF,魔戒mod之後又出現一個AOFE...
覺得AOE仲可以有水食,於是整個HD版,換下d driver野,一來杜絕mod的技術兼延長源碼版權,二來可以賺一筆
第二個可能係...佢有心想試水溫,見AOEIII衰落到咁,打算出AOE4之前投石問路

作為一個為玩家...絕對想AOEII HD可以有重大突破
不過作為一個製mod者...堅係唔想佢改driver...令mod技術可以保留

呢個版本,點都會買架啦,用黎搞破解好,做mod好,用黎收藏都好,
反正玩左咁多年下載版...比佢賺番一獲都算咁啦

第二樣野...真心,呢兩年nakuz真係靜左好多(你地考DSE既DSE...我都忙工作讀書糊口啦)
(靜果個問題亦唔打算再講...呢度太多同類帖了,向前看才是重點)
對某人的評論...我承認是過火了點...
但前題是...作為一個發起話題的人...總不可以順便把題目擺下來
(連繁簡體也不換...這是hea得過了點吧...)就可以引起討論...自己沒有看法嗎?
總不可以一句"我不知這是什麼,把link轉過來就是了"這種態度對吧...
並非要指對mod要有認識才可轉po文...但至少有些自己的內容對吧...
正如po新劇,也寫一下這個劇是什麼題材的對吧...

老人家...長氣了...原諒我話太多了
(ps. 你無端用那名字稱呼我有點吃驚XD,還是習慣人家叫我波比或cyc)
回復 支持 反對