查看: 3062|回復: 41
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 唉,好LAG呀

打人又吾中,被斬又吾覺,SP又遲慢,俺連點死都吾知~~

究竟有沒GM理架隻GAME,吾好掛住搞其他GAME而吾理SD高達啦,老實講句:一係就拾X左佢,一係就比個心出黎搞好佢.

你收緊我地錢就應該有責任去管理,吾系求求其其搞D無聊活動就過關.

送機之前,請先想下部機價值,吾係話吸引新血同老手回歸就送SR,你咁做機體價值起邊?
回復

server真係好q廢,愈玩愈冇癮
所以玩手提機算
回復 支持 反對

打人又吾中,被斬又吾覺,SP又遲慢,俺連點死都吾知~~

究竟有沒GM理架隻GAME,吾好掛住搞其他GAME而吾理SD高達 ...
nelsonel 發表於 11-3-2013 00:10

其實 g1已經唔想理隻game比人爆ac淨係識叫人報警
回復 支持 反對

戀乂小愛 發表於 11-3-2013 00:19

你比人爆ac?
回復 支持 反對

戀乂小愛 發表於 11-3-2013 00:19

今日上左成日,真係LAG左好多好多

ABC房對家個個都好似開左小加速甘, 冇40速都有30速

開硬直槍射人, 人地冇裝V, 都可以冇事

打字要1秒幾先出到, R要2秒-4秒左右

卡SP等等

總之玩得唔開心, 玩家實時提出話用VPN連韓服都快過港服好多,仲要唔彈機
港服就日日彈

今日LAG時我特登計過下人數, 高1對戰的有約200個玩家
待機的有70-100人左右, 之後仲有10幾間不到20間房

加上AI戰的人數,

真係得200人左右..

我自己都估唔到個SER 廢到連200人都容納唔到

G1在SER方面可能再一度縮水

佢甘搞, 真係連我都唔俾再入點.....真係想轉Game了.......

vpn我又唔係冇, 另再使少少錢叫人開個acc又唔難

仲有埋完善代升服務等等, 岩晒我d懶人打機...

主要只是在封ip 及 不能說中文.....
回復 支持 反對

補充一點, 應該係不到20間房先岩, 當中包括死戰,常戰,大將戰等等
回復 支持 反對

你比人爆ac?
小黑死神 發表於 11-3-2013 00:31

佢講緊上次儲值系統有好多玩家俾人爆acc  (唔係玩家自己公開acc, 而係黑客入侵左)

g1 照樣唔理,公告唔出, 有玩家出聲, 佢叫玩家自行報警 等等

最後不了了之
回復 支持 反對

你比人爆ac?
小黑死神 發表於 11-3-2013 00:31

戀乂小愛唔係我第1個ac 第1個1早比人爆左 佢叫我報警   之後fd叫我玩番 先開戀乂小愛
回復 支持 反對

今日上左成日,真係LAG左好多好多

ABC房對家個個都好似開左小加速甘, 冇40速都有30速

開硬直槍射人 ...
雷臣 發表於 11-3-2013 00:34

所以話呢 1早去幫親黑橘仲抵
回復 支持 反對

之前都有間中去網吧玩SD,但都堅持暫離要完全登出SD高達,因為(疑人之心不可有,防人之心不可無)
就算我真系吾知點解比人爆左ac,假若我做足功夫都比人爆既話,我都不會怪誰,會完全脫離呢隻game.
而家偶算剛起步玩,但都用心玩,儲g真系爆哂粗(但值得),我由吾用錢玩 到 買人地帳號開始去找我失去既時間,因為我覺得呢隻game不值得提幸運,當然主要我銀彈不多,就算有 我都吾會拿錢出黎去益gameone.
回復 支持 反對