查看: 17239|回復: 164
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 自稱IO細佬,狙擊帝的後繼者 - PUJ 驚語錄 (增Puj自爆

首先我們來理解一下PUJ的經典語錄:
「.你,玩狙油黑色描唔.到! 垃圾!」 - 與某廢狙單挑沙米路時所發的言論
「藍色咁q快,你加速啊?!」 - 與本人單挑jz被刷槍刷到大比數壓制時所說的言論
「.! 油紅色就扮哂大力,一set秒.左我!」 - 與某oc6 jz單挑時被5刀背秒殺的言論

然後故事開始了 :

一直在街場龜狙,不到重要時刻也不倒地的「敵人的朋友」,及有「三命真劉就要龜」的PUJ忽然開腔

強大的puj多次在RC惡勢力擾亂惡勢力平衡後終於功成身退! 現在開始了尋找「一舊」的旅程

然後,神奇地發現劍8竟然是他眼中的街場傳奇人物?!!!

正當惡勢力眾都頭痛萬分,為什麼會出現這麼一個強勢的超級英雄時...我們看到更精彩的對話:

國寶終於忍不住手更改了群組標題,然後大英雄決定忘記以往在彈珠被虐殺的恥辱,並一度召喚「大佬IO」代打

接著,無邊怨念開始爆發,開始裝以往種種地雷表現當作高超的演技般解釋,
令人更無奈的是,他之前非常恭敬的半把神仙劍也慘受map攻擊...
至於Lin125是否很弱雞呢? 的確,但我多次看見這位弱雞人士反甩能狙爆這位正義大英雄

最後又不知道為什麼.他又再次IO上身,說出「有種找我單挑」的話....
還說,彈珠靠人多,全部是垃圾,連新一代彈珠吉祥物「qq369」也受到波及...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

然而,身為「影彈仔」的我,對這番言論有所保留=~=

所以,有請說「再給我一次機會」的當事人出來解釋一下一下子開罪一眾老玩玩的原因

不爽的話找我單挑也可以,單槍單刀單狙單T骨我也可以跟你打,就是怕你不來打

但聽說這麼多場單挑裡,你連影彈裡最垃圾的我也沒嬴過半次,來吧,不論是你「大佬」或你,我也樂意跟想上位的你耍兩手@o@

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

這位是神愛某會員,在查問後他並不知道神愛換大佬

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

然後Puj 自白

回復

條褲鍊都講左好耐下ww
回復 支持 反對

大家既重點已經去曬褲鍊
回復 支持 反對

回復 162# qq369

我唔好似某位毒J騎士唔識拉褲鍊   唔知影彈既你又識唔識拉褲鍊?
   係公眾場唔拉褲鍊所對全體人士表現出係自己既雄風?
    定係比賽前先J(無拉返褲鍊)  然後打機會勁D?
    係咪彈珠戰隊獨門秘技,說基友應該是你要小心你附近既人吧~

識唔識我唔重要,重點係每人都識拉褲鍊,都有自知自明
  唔好似彈珠/影彈D人廢到爆係樂古扮係威威,入到GAME就無聲出
  出到黎唔拉褲鍊,只識打機係毒木然 求解釋點解唔拉褲鍊?
回復 支持 反對

回復  斯帝

其實可唔可唔好把私事放上sd 壇度講..根本唔關sd高達online 事lo   另外(彈珠褲鍊團)個褲 ...
awwa2332 發表於 29-5-2013 13:10

鍵盤戰士,泥句野我彈番俾你
重有你連鍵盤戰士都不如啦 得個布丁做你基友炸 其它人識你條春咩
回復 支持 反對

回復  斯帝

其實可唔可唔好把私事放上sd 壇度講..根本唔關sd高達online 事lo   另外(彈珠褲鍊團)個褲 ...
awwa2332 發表於 29-5-2013 13:10

話說,講左咁耐,你邊位 \@@/
回復 支持 反對

回復 1# 斯帝

其實可唔可唔好把私事放上sd 壇度講..根本唔關sd高達online 事lo   另外(彈珠褲鍊團)個褲鍊帝過咁耐識褲鍊未?
   咩勁人勁黎勁去都係鍵盤戰士,就好似個(之騎士)識打機唔識拉褲鍊,出到黎成個ON79咁
  影彈得返個幾隻就唔好提,有D人連都未見過~
回復 支持 反對

Diu你地廢就唔好出聲啦,乜9puj,sdf,狙神我聽都未聽過,我同sd打巴鬼由5點打sd打到而家,連個樣都變到成部高達咁,我就識英雄重英雄,我同打巴鬼聯手,一人一部msa,msb都秒你地啦...:(
回復 支持 反對

其實成個post都唔知講乜,又冇主旨
究竟係咪我on9呢
s08041er 發表於 28-5-2013 21:34

抱怨區既抱怨post又要有主旨?  個主旨咪抱怨囉hi你
    雖然我都覺得樓主私下既家事放上樂古唔係幾合理,btw,既然有抱怨區搵條腦殘仔做對象抱怨下都理所當然姐
    等sd班友仔知道下puj咩人都好  不過都無咩用  大家哥咁多post講佢..個咩咩co...哥咪又係比大家哥呃

(其實puj條hihi咩實力咩人格大家心照啦,佢點入神愛我就唔知咁多,聽聞係佢自吹話打贏左唔知邊個  但係大家有腦既,知道咩有可能咩無可能:hug: 做人公平d,叼puj還叼puj,hillson哥咁好人就唔好燒埋神愛果到啦:hug:  )
回復 支持 反對

哈哈,
只係幾個無聊人吹水紀錄
你地幾個吹水吹得都幾有趣
回復 支持 反對