查看: 62916|回復: 122
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] [12/9更新加倍]抽鋸.+龍炮及其他金勳 心得交流及打氣安慰區

關閉 [複製鏈接]

這帖子專為今次活動12/9 而開。
因為有些會員, 認為集中帖不受注目, 很多抽獎/補給的東西都放在那裡,
因此 決定 專程開這帖子, 為今次活動加倍而集中討論。

本帖既本意,
係希望可以幫助正面分擔一啲"而家抽緊槍、準備抽槍、想抽中,但抽極都抽唔到/抽到無錢再抽"既人的心理壓力。
透過大家互相分享自己的抽槍情況和心得,互相支持。
請附上圖片,如沒有則視為普通分享,不會加分

歡迎討論抽/龍炮既境況和既心得(尤其是失敗的心得),例如:我抽左150個乜都唔中,得個銀T_T (正是本人)

歡迎報告抽解碼的數量。
報告了解碼器的數量 (要有一定的數量) 而唔中的會員,會以樂點作安慰。
樂點會以impression marking 為準則,版主保留最終決定權。

注意,此帖謝絕任何曬命或出言直接/間接諷刺或。
點定義?
此帖是容許講關於"抽中"既心得和share點抽中,但態度必須謙虛。
留言回覆必須是善意。
不能謾罵/諷刺,或其他任何負面及無意義回覆(例如:黑橘,我抽左咁多都唔中,你呃錢!!!;我才不會花錢係呢啲咁既野上面;黑橘又呃錢;我才唔會咁蠢俾人呃;大家加油抽槍俾人呃;咁渣架你,我1個就中了 等等。)
倘若被版主看到有任何絲毫惡意,必定會扣分。嚴重者會作禁言處理。

請注意,本人嚴正呼籲:
抽槍請一定要量力而為。
花錢前,請先考慮自己的經濟能力。
中槍機率係人地set,無得怨邊個。解碼器是自己決定俾錢買的,無得話後悔。
始終cso是一個虛擬遊戲。請不要太認真。唔中唔駛死,千萬不要泥足深陷,千萬不要抽槍抽到自己不能自拔。

醒:

決定你,除非高,否則
"貪買20算",因為20足以誘惑,盡t__t(受害者)
雖然突然衝出來加句說話在這帖好像不太好,可是也只是為提醒有限經濟能力的你

各人有各人的喜好。錢是自己的。
既然是自己的話, 就有自己 鍾意/選擇 用錢用在什麼地方的權利。旁人不應干涉。
而最重要的, 是互相尊重對方。(花錢又好,不花錢也好)
任何一方 都不應 看不起 另外一方(無論是什麼原因)

希望各位繼續享受這遊戲
回復

最後一day 100個B解尻抽1金:(

差把戰慄加農砲就全清B解:shutup:
回復 支持 反對

之前買左100個抽,只系得一大堆字同埋一把小提琴
前幾日上網搵到D人話打弓同隼雷有得比
根住今日就平平地買多50個玩下(另外50個既錢用左黎買pad石)
抽到一半左右就中埋3個字,拎走把弓同埋金UTS~ 再送多個金頭盔xd
我要求吾高,依家有左把弓,就可以吾洗再抽解.
至於鋸,就得下年新年系bingo出先再買解吧..
(個人意見:用鋸玩C根本冇技術可言,就等我下年加入冇品大軍先)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

賓果好在無光劍  ,本身都有 . 離子已經中過3次
回復 支持 反對

200抽. 中 龍炮,繽紛,AWP 30天,50000 X2  賓果 中左弓箭 黃金 闇影 離子槍,冰槍,留炮,女角X2

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
倉井影 -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

200抽. 中 龍炮,繽紛,AWP 30天,50000 X2  賓果 中左弓箭 黃金 闇影 離子槍,冰槍,留炮,女角X2
回復 支持 反對

圖片
解碼 大約三百
全部買哂B解 因為要抽關刀(4金)根本無關刀
感想: (完全派不上用場)

唯一有用的隼雷就是朋友幫我中  
賓果108中弓

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
倉井影 + 80

查看全部評分

回復 支持 反對

買了200個 差個96號5中把弓
中得過金m14
還有500$大家話買5買好?

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
倉井影 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

今日再買左100個A解,抽到第47個果陣有弓個號碼.好感動有弓可以收手唔洗抽隼雷住

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

倉井影 + 40 "弓"喜!

查看全部評分

回復 支持 反對

回復  wkk2007
都係果句.有錢就抽.無錢就更加要搵錢抽
w98f496d 發表於 6-10-2013 18:57

有閒錢抽抽還可以, 就當買回六合彩...
但按現在的CSO發展來說, 我不建議做龐大投資了...
更不應該沒錢都要賺錢抽! 否則必會泥足深陷的!

評分

倉井影 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對