查看: 62414|回復: 122
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] [12/9更新加倍]抽鋸.+龍炮及其他金勳 心得交流及打氣安慰區

關閉 [複製鏈接]

這帖子專為今次活動12/9 而開。
因為有些會員, 認為集中帖不受注目, 很多抽獎/補給的東西都放在那裡,
因此 決定 專程開這帖子, 為今次活動加倍而集中討論。

本帖既本意,
係希望可以幫助正面分擔一啲"而家抽緊槍、準備抽槍、想抽中,但抽極都抽唔到/抽到無錢再抽"既人的心理壓力。
透過大家互相分享自己的抽槍情況和心得,互相支持。
請附上圖片,如沒有則視為普通分享,不會加分

歡迎討論抽/龍炮既境況和既心得(尤其是失敗的心得),例如:我抽左150個乜都唔中,得個銀T_T (正是本人)

歡迎報告抽解碼的數量。
報告了解碼器的數量 (要有一定的數量) 而唔中的會員,會以樂點作安慰。
樂點會以impression marking 為準則,版主保留最終決定權。

注意,此帖謝絕任何曬命或出言直接/間接諷刺或。
點定義?
此帖是容許講關於"抽中"既心得和share點抽中,但態度必須謙虛。
留言回覆必須是善意。
不能謾罵/諷刺,或其他任何負面及無意義回覆(例如:黑橘,我抽左咁多都唔中,你呃錢!!!;我才不會花錢係呢啲咁既野上面;黑橘又呃錢;我才唔會咁蠢俾人呃;大家加油抽槍俾人呃;咁渣架你,我1個就中了 等等。)
倘若被版主看到有任何絲毫惡意,必定會扣分。嚴重者會作禁言處理。

請注意,本人嚴正呼籲:
抽槍請一定要量力而為。
花錢前,請先考慮自己的經濟能力。
中槍機率係人地set,無得怨邊個。解碼器是自己決定俾錢買的,無得話後悔。
始終cso是一個虛擬遊戲。請不要太認真。唔中唔駛死,千萬不要泥足深陷,千萬不要抽槍抽到自己不能自拔。

醒:

決定你,除非高,否則
"貪買20算",因為20足以誘惑,盡t__t(受害者)
雖然突然衝出來加句說話在這帖好像不太好,可是也只是為提醒有限經濟能力的你

各人有各人的喜好。錢是自己的。
既然是自己的話, 就有自己 鍾意/選擇 用錢用在什麼地方的權利。旁人不應干涉。
而最重要的, 是互相尊重對方。(花錢又好,不花錢也好)
任何一方 都不應 看不起 另外一方(無論是什麼原因)

希望各位繼續享受這遊戲
回復

回復 1# 倉井影

封鎖之影終於開左集中站仲送埋樂點底贊 支持+1
琴日200抽中得個1金柯林悲劇= =今日再燒多100粒a解 試下中吾中到龍炮
有人中到龍炮既就吾該比我吸一吸運囉

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
倉井影 + 60 加油,量力而為,龍炮已經無以前咁屈機 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 1# 倉井影

成個賓果得翻中間個22未中好吾好再抽落去?
如果要抽落去的話買50粒好定係100粒~_~
決定吾到幫幫手
回復 支持 反對

回復 3# chanko898

100粒啦,分分中中多D好野
回復 支持 反對

100抽3金3銀
中古典/金黑暗騎士/mp5 T^T
賓果中蒼穹EX (超開心)最後5個先中
但系我仲差個6號中幽能
用在480$$5知仲抽5抽好
請回答

評分

參與人數 1樂點 +50 收起 理由
倉井影 + 50

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 4# tonyleung619

首先講翻句多謝先,無你一句無吸你既運氣的話都吾會中到咁多野,而加又中弓,好多銀廢事數1金老虎仔MP51把準雷真係正到,無得頂!
100抽未試過中咁多野 應該好多人見到我k-0nXXX(名字先不公開)上電視,超開心

評分

倉井影 + 50 CONGRATS!

查看全部評分

回復 支持 反對

昨天買左100個A解打算抽下槍...點知跟抽都係1個金銀都冇...
個弓就係差一個字先中...打算遲下再買100個黎抽返把弓....

評分

倉井影 + 50 加油

查看全部評分

回復 支持 反對

雖然我未買...但我昨日用gm送既9個解抽左5個字出尼...其中兩個字係我想要既激光劍到...我將會係聽日買100個解尼抽個3個字><不過...見到會員既戰況,不太樂觀...恐怕聽日我抽解碼應該難以奪金......c-box="恐懼之間"希望其他會員可以"克服"到恐懼啦

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
倉井影 + 30

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 6# chanko898

恭喜你先抽中準雷??????
回復 支持 反對

用橙橙送既解6抽 一金一銀  不錯吧。。。一把金閃  trg30日

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
倉井影 + 20

查看全部評分

回復 支持 反對