道具,係可以用的

查看數: 5926 | 評論數: 33 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 21-4-2015 20:56

正文摘要:

本帖最後由 henry9207 於 21-4-2015 22:00 編輯 禾依加仲巧驚驚 前言: 玩街場,無啦啦比人針對,原因係用左一粒藥丸,而OO5OO6咁唔好彩食左(拿,我無針對佢,有得dum咪dum一粒過吓隱) 哇,黎鳥黎鳥,佢同我講:"你咪駛指 ...

回復

星空x緣份 發表於 27-5-2015 15:15:48
支持道具,係可以用的
SDON狗仔 發表於 23-5-2015 21:29:07
玩唔起咪DEL GAME LO 死KAI袋!!!
味kai啦 發表於 23-5-2015 21:26:02

小學雞真難服待,比我就輕鬆屠爆你再踢哂2個垃圾
yiuee1316 發表於 14-5-2015 01:30:19
小學雞  唔食得道具就比嘈人  我開單挑場玩哂12345又比人嘈
星空x緣份 發表於 14-5-2015 00:00:11
想推返上去,又有人因為道具而踢人
工口仔 發表於 26-4-2015 10:29:36

一句到尾!
隻Game都就收皮喇.人地小學雞想扮大佬咪由佢囉

比我就尊登去佢個場比佢踢.家陣唔比佢踢!?
遲下隻Game收左皮佢想踢都冇得踢就會好後悔...
神雞尿算 發表於 22-4-2015 17:39:07
踢人既 夠膽做咪認lor 我就成日踢柏林仔嘅  
只可惜我一直做埸主佢入黎又比我踢返
henry9207 發表於 22-4-2015 16:42:53
我有為,咁你呢?“咁你呢?“
你話我不要臉?
“面係人地比,架係自己丟“呢句用系你身上最適合
你做柒左,開分身踢我又比人篤爆,扮曬蟹話唔係你做,點知。。。(so sad樓上有圖)
廢青
henry9207 發表於 22-4-2015 16:36:03
做咗唔認Orz?
話咗條友唔識睇字架啦 , 佢由始至終都係度話:“你屈我掉你sp down"。我想講,我係見到你用道具掉我隊友,我先出手姐,幾時屈你掉我?你係咪想講我屈你用道具?我系樓上已經解釋咗一切,我只相信自己隻眼,駛唔駛我幫你拍掉道具既出手動作?而且我用道具之後你講咗啲咩?我話有咩問題,之後你自己又講左啲咩呢?假如我見到熟人,我會唔會因為佢對我用道具而問候佢:笑
快速回復 返回頂部 返回列表