查看: 5798|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 道具,係可以用的

禾依加仲巧驚驚

前言:
玩街場,無啦啦比人針對,原因係用左一粒藥丸,而OO5OO6咁唔好彩食左(拿,我無針對佢,有得dum咪dum一粒過吓隱)
哇,黎鳥黎鳥,佢同我講:"你咪駛指意係下場開到V苗"
無無無,是佢但,我點知佢係咪講笑姐係咪?我之後問佢:"唔用得道具?
我再同佢講:"你唔係用左spdown咩?(我見住佢dum道具,理得佢係咩,是但講個道具名)
佢話我屈佢用"SP DOWN"哦,咁佢有無用道具?我只相信自己隻眼
tmd,用粒道具可以比人問候到連情面都可以唔講(佢以前入過副公會LeDge,虧我好記性,dklm)

已經係成個星期之前既事,而今日~
我求其入個場玩,開場無幾耐有位好心人同我講,有個士仔想踢你,心諗,係邊個?我最鍾意士仔,叫人咪踢士仔既都係我,點會有士仔反而想針對我而想踢我呢?
果位好心人竟然知道個士仔係邊個(原來係OO5OO6)
哇,咁記仇既,禾巧驚驚驚驚喎,之後咪公頻話依加班廢青好記仇,點知當我同OO5OO6一組果陣,由於太有輸出,用獄天打到個個一血而比佢汁曬(汗,一睇都知吹水,onj)
完場即被踢

完~佢都係想出名姐,升少校唔識人,我明的~(可能佢太想其他人輸喇,自己一輸又比人掉道具,當然唔開心,由唔開心變為憤怒,由憤怒變為仇恨,喂大佬,我無針佢架-.-)
sd都係一隻game姐,掉下道具唔得咩...................................
回復

即刻比人腐皮, BUT THX FOR SUPPORT
回復 支持 反對

掉下道具可以啊  個士仔踢你又關我事 你見我之後都無同你嘈啦
回復 支持 反對

同埋唔係我腐皮你-
回復 支持 反對

唔駛扮,個士仔PM個場主叫佢踢我,我有場主個名,叫佢出黎做證人好無?
回復 支持 反對

最好啦 1個士仔就可以話係我- -
回復 支持 反對

回復 6# make55631

係喇係喇,個場主屈你呀,不過係你就係你啦,笑
回復 支持 反對

一定係咁啦 我一定日日得閒上sd踢你 我同你嘈過之後又唔係第1次見你 做咩要e家先踢你?_?
回復 支持 反對

原來Freedom968同你同會,咁就真係好笑喇,佢自己講既,你搵佢算帳啦
回復 支持 反對

笑鬼死,你自己唔知自己友同左我講,照踢我,搞到我知邊個踢
回復 支持 反對