打印 上一主題 下一主題
收起左側

【加分計劃】星夢├問┤答├專┤用├區!

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by s1678900 at 2006-3-19 14:10:
help= =點解我裝左隻game之後..開個game佢話網路煩忙..請等候..自動重試-0-

試左勁多日都係咁..

你要等架......等完跟住就玩到,唔得按alt  ctrl  delete  停止工作開過星夢就得架啦

這帖子是由 反町◎笨貓 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的
回復 支持 反對

我58 lv靈鬥,赤星爆炸2lv,赤紅風刃2lv,強力衝擊3 lv夠唔夠用,同埋我想問下d愈高lv唔係要愈多mp咩,會唔會唔夠mp用,d技太高lv會唔會唔好呢"" 同埋靈鬥點加point好""

[ Last edited by 小軒~~ on 2006-3-19 at 02:46 PM ]

這帖子是由 反町◎笨貓 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 小軒~~ at 2006-3-19 14:36:
我58 lv靈鬥,赤星爆炸2lv,赤紅風刃2lv,強力衝擊3 lv夠唔夠用

[ Last edited by 小軒~~ on 2006-3-19 at 02:41 PM ]

我個人覺得赤星爆炸二級唔究用,爆怪爆得好少血。

回復 支持 反對

Originally posted by eddiewan1992 at 2006-3-19 14:44:

我個人覺得赤星爆炸二級唔究用,爆怪爆得好少血。

我都係~
我個靈豆都學到3

回復 支持 反對

我等過喇...等到佢自動重試10次之後佢就關左隻game....我又開過..都係唔得.....
點算呀 ..等左n咁多次都唔得...又試過刪左隻game再裝過= =都係唔得= =

[ Last edited by s1678900 on 2006-3-19 at 06:58 AM ]

回復 支持 反對

赤星爆炸既技書邊到有得買,同埋強力衝擊3 lv夠唔夠用,仲有我駛唔駛加智慧呢,我而家99力 ,8速,10體

[ Last edited by 小軒~~ on 2006-3-19 at 03:07 PM ]

回復 支持 反對

Originally posted by 小軒~~ at 2006-3-19 14:59:
赤星爆炸既技書邊到有得買

城入面ge工具書商~
要地圖睇ge就上官網la~
官網有ga~

回復 支持 反對

我想問藍舌鬼值幾多錢牙???

快回牙

[color=red]這帖子是由 反町◎笨貓 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by kwunst at 2006-3-19 15:26:
我想問藍舌鬼值幾多錢牙???

快回牙

錯版,去交易版,值$3000~4000左右

回復 支持 反對

狂戰士之怒到低有咩用....

用左幾次都冇咩凸別...

[color=red]這帖子是由 反町◎笨貓 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對