打印 上一主題 下一主題
收起左側

【加分計劃】星夢├問┤答├專┤用├區!

關閉 [複製鏈接]
我只黃雞21級 之前加錯左點 17級個2時升唔到 咁我而家唔可以加到30體 咁30級可唔可以進到化

[color=red]這帖子是由 反町◎笨貓 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 小軒~~ at 2006-3-19 14:59:
赤星爆炸既技書邊到有得買,同埋強力衝擊3 lv夠唔夠用,仲有我駛唔駛加智慧呢,我而家99力 ,8速,10體

[ Last edited by 小軒~~ on 2006-3-19 at 03:07 PM ]

吾好加智
加多 d 速好 d, 因為 8 速太低命中, 成日 miss, 清怪慢

這帖子是由 反町◎笨貓 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 36韜 at 2006-3-19 13:01:

魔動玩 pvp , 一定係 爆完速升加智
如果玩 打怪升 lv, 就可以 3 智 1 速升, 清怪超快 ==

唔該哂你答我,咁重有一個問題就係係e家星夢入面
魔動如果唔用舊武就要用新武,不過新武又要加力(我用槍加盾)
咁我應該點好呢- -,有咩提意- -

這帖子是由 反町◎笨貓 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 〝黑之神〞 at 2006-3-19 17:09:

繼續用舊武= =

舊武+多d攻架...

回復 支持 反對

咁41個個係唔係靈動x月槍ar???
值幾錢e家???
重有40lv之後最近邊個盾?

[color=red]這帖子是由 反町◎笨貓 管理人員從 =星夢 Online 官方推薦= 版塊移動到 =星夢 問答區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by wingotam at 2006-3-19 15:50:

錯版,去交易版,值$3000~4000左右

佢問價ja wo= ="
又唔係買/賣= ="

Originally posted by 〝黑之神〞 at 2006-3-19 17:24:
咁41個個係唔係靈動x月槍ar???
值幾錢e家???
重有40lv之後最近邊個盾?

係~
4m到~
鋼制保護盾

回復 支持 反對

我只黃雞21級 之前加錯左點 17級個2時升唔到 咁我而家唔可以加到30體 咁30級可唔可以進到化
可唔可以答我

回復 支持 反對

Originally posted by NEC at 2006-3-19 17:33:

佢問價ja wo= ="
又唔係買/賣= ="

係~
4m到~
鋼制保護盾

SOR,打錯,是問價版

回復 支持 反對

Originally posted by edcwsxqaz123 at 2006-3-19 09:37:
可唔可以答我

進唔到既

回復 支持 反對

Originally posted by 〝黑之神〞 at 2006-3-19 17:09:

加少少力, 加到用到同 lv 矛 / 刃就 ok~
建議用新刃正 d wo~
加多 d hp 同 mp, 爆怪正好多 ==""

用舊武器都係一個吾錯的選擇, 如果你有 $$ 收的話,
lv33 槍 = 3.5m
lv41 槍 = 4 - 5m
lv54 槍 = 15 - 20m
lv57 槍 = 45 - 50m
以上價格只供參考~

回復 支持 反對