查看: 31020|回復: 235
打印 上一主題 下一主題
收起左側

教人洗大亂(不懂洗的快進來嚕,別開帖問拉)去#2看吧

關閉 [複製鏈接]
沒毛的小豬豬 該用戶已被刪除
回復

咁右面果個人係唔係都要追住左邊果個??
仲有係唔係1人1次架??
------------------------------------------------------------------------------------
因樓主係失權者 所以post黎#2 。
-------------------------------------------------------------------------------------
首先,最普通你要有水/土魔7上
洗大亂要2個人洗
搵到人就開房鎖密f6佢
佢入到黎
你地就打信號,數1.2.3 一齊f12
跟住入到戰鬥畫面,假設你係最左面出生,你就即卡跑去最右面,引敵人d兵全部追住你
右面o既都係咁做,不過倒轉姐
跟住去到最右面,你就兜圈爆魔
跟住就係咁殺人
洗大亂就係咁
a=你    b=另外一個人    o=兵
┌─────────────────────────────────┐
│                                                                                                   │
│  b  ooooo                                                                    ooooo  a    │
│      ooooo                                                                    ooooo       │
│      ooooo                                                                    ooooo       │
└─────────────────────────────────┘
係上圖o既情況,a一開始就會係b依家個位置出世,
而b就係係a依家個位置出生
希望版主置頂,令d新人唔洗成日開post問
如有唔清晰地方,歡迎提出意見

[ Last edited by 御伽草藍 on 2006-4-27 at 01:21 PM ]
回復 支持 反對

回復 支持 反對

哦..咁你又話要2個人洗??
我係想講另一個人(姐係右面出生果個)係唔係好似d電腦咁..
回復 支持 反對

回復 支持 反對

我明小小啦-.-不過仲有小小唔明

咁如果2個仲未死..
最後咪得返2個囉??
最後果2個係唔係要打過??
回復 支持 反對

s20030156 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

Originally posted by s20030156 at 2006-4-12 22:55:
玩邊個模式
如果冇記錯
彩虹有3個大亂鬥梗式
得生存係即打即有卡
其他要等成場win左先比卡

好明顯,你記錯了
回復 支持 反對

樓主 可以講得清晰一點?
有沒有限制 如裝備等 。
最後一點 還可以加圖嗎 ?
回復 支持 反對