查看: 75686|回復: 1080
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 曙光2「香港版」主程式

為提供免費下載 , 版主已刪除閱讀權限限制。 by 百日祈禱﹏。

本人無玩

載點有問題
請餅主代為DEL

下載點「1」
Click Here to Download HBOnline21_HK.part1
Click Here to Download HBOnline21_HK.part2

Click Here to Download HBOnline21_HK.part3

Click Here to Download HBOnline21_HK.part4
Click Here to Download HBOnline21_HK.part5
Click Here to Download HBOnline21_HK.part6

Click Here to Download HBOnline21_HK.part7
*The file will be delete if there are not one download it in 1 week.:dump:
part1-6都係66mb
part7  39.4mb
由於上載網站容量有限,所以分成7個部份
先將7個部份下載完成,儲存在同一個位置上,然後可以解壓出主程式
按左Dowdload之後,如果出現
The download Slot is full 就稍後再下載。

PW:
by:2 K F嘰哩咕嚕
自己DEL空位=]

唔好話唔得
紅色字就係pw

最好就用迅雷down
http://www.xunlei.com/

回復

謝謝大大,我剛想玩這game
回復 支持 反對

大大...密碼係咪            2kf嘰哩咕嚕           洗唔洗打埋by:

回復 支持 反對

原帖由 iou 於 2007-2-17 06:24 發表
大大...密碼係咪            2kf嘰哩咕嚕           洗唔洗打埋by:

要打埋by:
唔打就會解唔到~
回復 支持 反對

即係by:2kf嘰哩咕嚕     ?
回復 支持 反對

好野...萬分感謝  兩位qookena         涼茶  
回復 支持 反對

原帖由 iou 於 2007-2-17 14:31 發表
好野...萬分感謝  兩位qookena         涼茶  

呢2個檔都係我上傅架=_="
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 牛角飽 於 2007-2-18 09:49 發表
樓主...個file係2 k fun轉過黎..thx打返轉貼...

樓主係2k fun上傳果個人黎架...唔使打轉貼@@
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對