打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 起動戦士WindomXP-全港最大型起動戦士XP-M群-強烈應援、招募成員中!

如果玩果陣一格格,更新display
回復 支持 反對

原帖由 尤安。里恩 於 10-3-2008 18:39 發表
我最多用紅機(識變形)打爆22部 - -

回樓上 ip開房仔好似未實施wow

alex話會轉peer to peer形式既 ng會set定個ser係日本咁lag

我鐘意用KD-06個部(一開始禁右一下個部..
好似自由高達下..
不過F個招又真係超似
比我搵到屈技...
EX技>F ,有三格就夠屈,用一格幾出EX技,之後就會回返EX,之後又出得,係錦出係錦出,屈技...不過要打中先得...500距離左右或超近距離,利用兩下Z應該衝到過去既,應該好多機都用得

勁似曉個部上官網睇過...能力值最高就係佢
我鐘意用個部一個5星都冇...
勁似曉個隻就五、四星... 上佢官網睇...有小小講到好似曉>唔識睇日文..睇似中文既日文黎理解...

回復 支持 反對

點樣更新display卡.......唔該教我
回復 支持 反對

正game~ thank 樓主ge 介紹!
新ge 版本可以連線對打未?
因為個d字 全是????  ? ?      <-睇唔明[[tk_24]]
回復 支持 反對

原帖由 Runone 於 11-3-2008 12:49 發表
正game~ thank 樓主ge 介紹!
新ge 版本可以連線對打未?
因為個d字 全是????  ? ?      

個D係日文字黎...
有人話7-zip解壓到...
而個d字改左佢都得
因為唔係重要既文件檔
係d程式檔名黎...

一係遲d搵個ko左既上傳上網...
比我地下載lo...

---------------------------------------------
D機LV6個陣屈死我...
F技個陣停左係一個地方一陣...
比兩部機圍打...
10秒都冇就冇左500耐久值...
最衰既係係我冇晒飛個行野個陣,D敵人先黎對我開F技...
冇左超多耐久值...
差D飛得走都比F技打中...

隻game真係要幾花精神下..
要睇埋有冇比人打...唔避就等打中...
不過真係隻好玩既game

回復 支持 反對

都話話 用app開winrar 就解到 100000000%成功  入game唔想有日文 再用app開隻game 就會睇到晒d 日文字....... e家可以連線la 有小SER一時時開  我同日本人打勁順

仲以3比1 大比算win左佢._.
回復 支持 反對

原帖由 hokahei34 於 11-3-2008 15:49 發表
都話話 用app開winrar 就解到 100000000%成功  入game唔想有日文 再用app開隻game 就會睇到晒d 日文字....... e家可以連線la 有小SER一時時開  我同日本人打勁順

仲以3比1 大比算win左佢._.

不如下次搵晒E度有玩D人黎玩仲好...
回復 支持 反對

打開ps2

害我永遠按錯- -

========================

對了

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

錯誤報告.........它叫我回唔回報
回復 支持 反對

都話個ser 唔係開24小時 自己上官網 cc ok?
唔入官網ser可以叫人開ip ser都玩到  (我假ip開唔到場)/.\"
回復 支持 反對