打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 起動戦士WindomXP-全港最大型起動戦士XP-M群-強烈應援、招募成員中!

快心動lo...
但係會唔會好lag呢...
咁多咁大既3d公仔
回復 支持 反對

點解我用轉編碼果個野轉日文開始果時會彈左 仲問我回報不回報= =
回復 支持 反對

因為你個windomxp個file既路徑有中文

例如:C:\Documents and Settings\Admin\桌面\windomXP

就出問題了
回復 支持 反對

回復 80# 的帖子

唔該哂,成功開到了@@試下先
回復 支持 反對

新增m群: are B 的

起動戦士XP 聊天交流專區@**/nakuz [請大家多叫自己朋友進來] - 全港最大型起動戦士XP M群

m群 group110364@msnzone.cn [有興趣msn加入呢個mail@@之後震一震就入到ga]

方便大家搵人連ip玩 [問有冇人係到 / 有冇人想連ip玩@@]

個m岩岩開! 人當然少..希望愈黎愈多人啦

強烈應援、招募成員中!

多多支持 plz!!!
回復 支持 反對

我發現用AppLocale開-.-..就會出問題..會回報不回報
回復 支持 反對

DOWN左個1004個zip...
但開唔到
回復 支持 反對

原帖由 尤安。里恩 於 12-3-2008 17:40 發表
新增m群: are B 的

起動戦士XP 聊天交流專區@**/nakuz [請大家多叫自己朋友進來] - 全港最大型起動戦士XP M群

m群 group110364@msnzone.cn [有興趣msn加入呢個mail@@之後震一 ...

QQ[[bao_33]] 我地一齊努力吧

我同d勁機玩好順

一同d....全個ser都lag=.=啞左
回復 支持 反對

謝謝大大的提供的詳細資料
回復 支持 反對

原帖由 hokahei34 於 10-3-2008 23:26 發表
小弟 512RAM display卡64MB 都好順-0-(玩左一陣殺15第1個 1次打2隻)
  打40人果個例外.....

解壓唔好用改名 你改唔岩 d檔案找不到指定路經  最好用app開winrar(日語)
就可以正接解壓 (玩開日game裝game都用app咩 ...

外国人によって公式鯖壊滅 ←托這裡的大大...終於沉了...多謝各位香港人!!
回復 支持 反對