查看: 20031|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [關ser中]起動戦士XP彈MSVCR71.dll?解決方法 包玩到/開ser教學/轉圖教學 有m群

開左個m群 group110364@msnzone.cn [有興趣msn加入呢個mail@@之後震一震就入到ga]

方便大家搵人連ip玩 [問有冇人係到 / 有冇人想連ip玩@@]

個m岩岩開! 人當然少..希望愈黎愈多人啦

關場中 [IP]係 windomxp.no-ip.info

部機唔勁唔好玩連線 [會累哂成個ser lag]

希望佢下一次更新改良某d玩家部電腦廢搞到連線lag既問題啦

如果彈MSVCR71.dll
下載2個附件就玩到

兩個都要下載~

下載完放入WINDOWS既system32即可玩~~

如果解壓唔到
可下載7ip~
可去呢到下載
http://downloads.sourceforge.net/sevenzip/7z457.exe

教學 指住windomxp右鍵 7-zip -> Extrac here 就可以

遊戲片段[自己錄ga]

------------------開ser教學------------------

開ser教學

開左紅色高達logo既檔案

其實你入game連線個到唔打ip~之後禁揀最底個果[開始]

咁就=開左ser 你會見到 0/10人

你入去等人就得 [當然你要比ip人先入到黎啦]

http://i232.photobucket.com/albu ... XP.jpg?t=1205294317

------------------轉換主角圖片教學------------------

大家有冇留意上面張圖  我areB 張圖唔係哈哈笑

教大家轉圖

去pilot 呢個file 入面是但一個file [ぬこエース或者ぬこ中尉]

入面有個圖片叫face    格式250x150    檔案類型一定要png 唔係我都唔知有咩事發生...

你自己搵張圖改返size做250x150之後轉返.png格式咁就可以見到你自己心愛既圖片 [連線人地都睇到]

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +6 收起 理由
hkhk882004 + 6 熱心協助

查看全部評分

回復

點解隻game亂碼= =???
回復 支持 反對

原帖由 singthe 於 12-3-2008 10:36 發表
點解隻game亂碼= =???

因為你冇用app~

同唔同我玩

我開左場 IP係windomxp.no-ip.info
回復 支持 反對

XP.exe發生問題,必須關閉,謹此致歉。app都開唔到
回復 支持 反對

強烈支持應援 !

本人現正着手機體介紹中

M群己加了~~

另外轉貼一下在本人的文章幫忙一下支持應援~~

強烈應援、招募成員中!
回復 支持 反對

原帖由 尤安。里恩 於 12-3-2008 17:29 發表
強烈支持應援 !

本人現正着手機體介紹中

M群己加了~~

另外轉貼一下在本人的文章幫忙一下支持應援~~

強烈應援、招募成員中!   

係既係既 總指揮官尤安。里恩

好多謝你既支持*v*我地一齊努力吧
回復 支持 反對

自己IP點SET
開左場但唔G自己IP
係邊搵
回復 支持 反對

so lag

網上爬關係?_?
回復 支持 反對

原帖由 [H]天下布武 於 12-3-2008 19:46 發表
自己IP點SET
開左場但唔G自己IP
係邊搵

左下工作列禁開始 -> 控制台 -> 網絡連線 -> 區域連線 最尾個頁睇自己ip

原帖由 ↗Hang↙ 於 12-3-2008 21:13 發表
可唔可以校下人點玩- -我一D 都唔明呀 哥哥....

a d x 第1,2,3類型武器    f 係絕招

v係盾牌[防禦]

z係飛

------------------

題外話

你禁白色高達logo入game 其實最右面有粒制..你禁左有得改你鍾意既制[[bao_29]]
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

下面都有個post又係呢隻game= =
集中一個好不好
回復 支持 反對