查看: 19720|回復: 376
打印 上一主題 下一主題
收起左側

*放CuTie妹妹,1100萬g,master card,舞台,伊豆之戀,南瓜女生套裝

*放多件衫同道具*

放磁石貼

300萬g幣x2

400萬g幣x1

總共1000萬G幣

巨星舞台(永久)

冬日華麗舞台(永久)

放master card*
G幣100萬X1

美麗傳說x1
阿凡達x2
追夢赤子x1
自出價~

迷上你套裝x1

閔孝琳造型套裝x1

CuTie妹妹套裝 - 新手包, 浪漫煙火祭(女裝) 未拆封,自出價

南瓜女生套裝 7日 自出價

伊豆之戀套裝(女裝)  

另外執野時,先發現仲有d-.-
AWC中國隊T-shirt(1天)
男女均有,如果買多(指此頁出售之衫),可以附送男/女裝1件(1天)
亦可買~另議

已交易↓

買入*3套世界盃衫(kennhc111,kennhc123456@msn.com交易成功)

買入*6套世界盃衫(babyk,bblovebb52000@hotmail.com交易成功)

賣出*星夜的聯想及瀟灑獨行(mlwong@live.hk交易成功)
賣出*流星玫瑰花束X2(ydcnmps4b09@hotmail.com交易成功)
賣出*3.5版-友達大作戰新手包交響樂情人男裝(love02100@hotmail.com交易成功)
買入*2套master card衫(shrimpbabe@hotmail.com交易成功)
買入*6套master card衫(j0ycebabe@hotmail.com交易成功)
賣出*1300萬g幣(
katkayi@hotmail.com交易成功)
賣出*200萬g幣(cws.xavier@hotmail.com交易成功)
賣出*情侶企領tee(女)(on
9-3-@hotmail.com交易成功)
賣出*棒球狂熱套裝(
baka-3-v@hotmail.com交易成功)
交換*Secret套裝(已與//___\\換左~)
交換*小提琴樂家套裝(已與hokin1995換左)

交換*red lover(已與ray換左)
賣出*潇洒獨行(自稱識飛的令仔─FLY兄)
賣出*500m g幣  (
ching_2317@hotmail.com 交易成功)
賣出*Real Love(男)(放左)
賣出*Pure Love(女)(放左)

仲有d唔記得左-.-''.....

絕對唔做d禽獸不如的行為 絕不昆人!!

你先比我,我再比你=]

樂古個post都兩年啦,係昆人一早比人嘈左好耐
要我比先唔好搵我^_^已同多人成功交易過
呃人的直接關閉網頁 想點換~歡迎搵我傾傾=]
有意請pm/cm我,(留msn請用pm,以防被冒認=])

thx

回復

要500m g幣
    add我    ching_2317@hotmail.com
回復 支持 反對

add左你0.0
你幾時0n=]?
回復 支持 反對

UPUPUPUPUPPPPPPPPPPPPP
回復 支持 反對

回復 支持 反對

賣左500m g啦~~^^
回復 支持 反對

推推推推推推推推推推`
回復 支持 反對

推._________.
回復 支持 反對

upupupupup[[tk_32]] [[tk_32]]
回復 支持 反對

上上上上[[tk_26]] [[tk_26]] [[tk_26]]
回復 支持 反對