打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 《DNF》CCB內測報到區

遊戲名:邦Bong
EMAIL(方便給人們聯絡):kanwaibong@hotmail.com
職業:白手(劍魂)
留下的說話:我未玩過e隻game..之前怕玩日版/大6版會lag =v=

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
風之雲 + 5 感謝報到

查看全部評分

回復 支持 反對

遊戲名:(唔講得)以免給人先改ID
EMAIL(方便給人們聯絡):smallsak@hotmail.com
職業:暗殺者
留下的說話:
希望電腦玩到!_!

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

遊戲名:我不是小強
EMAIL:83398355@qq.com
職業:聖騎士
留下的說話:最愛的職業,沒有之一

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

遊戲名:守夜
EMAIL(方便給人們聯絡):cai.lir@hotmail.com
職業:白手
留下的說話:
希望能同大家一起開荒

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

遊戲名:純情小火雞
EMAIL(方便給人們聯絡):daledale19930626@yahoo.com,hk
職業:狂戰/武闘
留下的說話:大家好,,有時間一齊玩啦!

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

遊戲名:蒂娜
EMAIL(方便給人們聯絡):138995589@qq.com
職業:柔道
留下的說話:祝这里的每一个人天天出粉

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

遊戲名:艾石石
職業:戰法
留下的說話:千祈唔好玩戰法 戰法好屎
e_mail: 唔方便a__a  要加就加呢個group311203@msnzone.cn

評分

風之雲 + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

哈哈  終於ccb喇    國服我終於認夠你喇  吼!!!  永別喇
我對國服既不滿有兩隻中指加埋咁長-..-   如今終於有台版 點可以唔玩
同埋係韓服都自閉左好耐下   再咁樣落去我遲早滿腦字圈圈文-口-"
中文版我黎喇(狂奔
~~~~~~~~~偶是一條神奇的分隔線~~~~~~~~~~~~
遊戲名:傳說中的十四!?(到時先算啦-口-"
EMAIL(方便給人們聯絡):Laulungma@yahoo.com.hk
職業:鬼泣/街霸
留下的說話:小弟玩左咁耐dnf都係咁廢就是了-﹏-   我就係傳說中既無技術玩家
日版同韓版既單刷生涯再見了~    今次打死都狂組隊  享受下累隊友的生活(誤
真係等都等到發毛lu   咁多個版就係歐美版未玩過~    望就望唔lag   臭橙永久高級時裝唔昆水(進入妄想狀態
最後大家向各位多多指教   請大家call me 十四~..~

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
風之雲 + 8 這麼用心 加多點吧

查看全部評分

回復 支持 反對

哈哈  終於ccb喇    國服我終於認夠你喇  吼!!!  永別喇
我對國服既不滿有兩隻中指加埋咁長-..-   如今終於有台版 點可以唔玩
同埋係韓服都自閉左好耐下   再咁樣落去我遲早滿腦字圈圈文-口-"
中文版我黎喇(狂奔
~~~ ...
tamtamex 發表於 2-6-2009 23:38

好內都無同你講過野la~~仲記得個時係呢度成日問你野嗎!?
之前玩日版升到4x lv自己打打5到落去就無玩了
今次港台可以一齊打la-v-

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
風之雲 -1 警告 報到區不想有人聊天

查看全部評分

回復 支持 反對

遊戲名:調皮de年糕
EMAIL(方便給人們聯絡):aranis3@hotmail.com
職業:藍拳聖使
留下的說話:祈禱不要LAG。。

評分

風之雲 + 5

查看全部評分

回復 支持 反對