查看: 13533|回復: 43
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日又比人打~.~流曬HP

之前都POST比人打
但今日又比人打~.~
今日我上視藝堂,望左一望隔離個人張畫,
我笑左一笑.因為今之係畫中國畫-鳥,但見到佢畫到隻山雞咁- -SO笑左
佢即克怒啤ME,一下用毛筆將D墨水FING 落我件白恤3到,
搞到黑曬,我5鋸,佢就話我樣衰,一下批'爭',打落黎
痛到我眼水都留出黎,即克跑去廁所,見到腫曬.D眼淚狂流下,
個嘴都腫曬,D血係咁流呀流,超痛.....
講野都覺得痛
大家有咩方法,我想轉校.....忍受5到,成日都比人打到咁....
-------------------------------------------------------------------------------------
6月13日:
其實以上都係我吹水- -"........................
係ME突發其想打落黎既.........................
大家5好信..........................................
..............................................
SEE完大家既回覆.......................發現到
NAKUZ呢到有好多5同既人@@"........溜....
回復

-.-''甘暴力既..

樓主係咪真係望左一眼咋?
回復 支持 反對

2# ◆-`Man〞
YES,ONLY 望左一眼,佢即克好像想殺左我咁....
岩岩睇左醫生,要吃藥,叫我呢個星拜5好返學.個嘴腫到歪左,重有瘀血.....哭..
對世界已經絕望....我係世上的無畏人....要終結生命?
生命對於我黎講已經係塵埃,我願化成塵埃.....也不要痛苦....
回復 支持 反對

唔好放棄自己0既生命,人0既一生就係要經歷悲劇,每天都會發生!
但要視乎你點面對,任何事都會有正同反,梗樣先會平衡,可能平時發生左,你唔察覺,只將精力放係悲哀0既事上面
又或者好事仲未黎到,你未聽過先苦後甜咩?
我覺得你應該轉校,因為個到真係唔識合你,同埋你都要反醒一下.....因為你笑人先......
回復 支持 反對

佢初頭用墨水fing你
就應該打佢,打到佢訓地咪郁唔到你,
變左傷的係佢,唔係你

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
偉仔 -1 請小心用字

查看全部評分

回復 支持 反對

做人要識反抗 方法1:打返佢(唔建議)
                   方法2:講比老師知等校方處理,可能會報警(你唔怕比人笑+搞大件事的話)
回復 支持 反對

宜家d人都係好on...  郁d就打人 唉... 仲要打到你腫哂又流血 睇完我都想打獲佢 我諗你轉校好d
回復 支持 反對

你唔識還手既咩 你咁樣只會比佢地進一步咁欺負你  但係你又做咩笑人呢  犯賤-.-又要唔夠人打又要笑
回復 支持 反對

報警,,,最好方法,報警,1定告得入
回復 支持 反對

樓主唔好灰心   
望一眼都打到你咁傷  係學校最多又係記大過/踢出校果d   報警告佢最實際
回復 支持 反對