打印 上一主題 下一主題
收起左側

又一Keep fit鉅獻:Wii平衡板

關閉 [複製鏈接]
而家做運動真係容易,咁多遊戲產品都同運動有關。除左跳舞毯同運動套裝,仲有呢塊適用於所有Wii Fit遊戲o既Wii平衡板

首先,其實個包裝本身已經幾重,所以你未打開佢基本上已經開始做緊運動...XDD~~
不過,有個手挽,易拎好多。

打開個盒,個平衡板好穩陣咁包實左……

入面除左個平衡板,仲有份英文說明書,但上面o既英文實在睇到我想死……囧rz……

o係個包裝度拎個盒出泥,就係呢塊白色o既平衡板喇~
對有意靠塊板減肥keep fit o既玩家黎講,呢塊板更加實用,因為佢具備左各種有效減磅功能例如記錄體重,比玩家了解自己o既進度。

睇清楚d佢,佢加上左防滑功能,無論你跳得幾忘形,都唔驚"線"親。

背面。四角都有軟膠墊,確保個平衡板唔會郁黎郁去。

平衡板要用四粒AAA電芯,可以用到五十小時
此外,要補充o既係,呢塊平衡板採用藍芽Ver1.2通訊技術,以及高靈敏度感測器,容易偵測到用家o既動作

呢個就係o係側邊o既開關掣。

快d買個平衡板,企上去感受下邊打機邊做運動o既快感啦!

轉載自遊戲港www.directbuyhk.com

回復

個包裝好似串錯字喎...[[onion_67]]
回復 支持 反對

個包裝好似串錯字喎...[[onion_67]]
wiiplayer 發表於 11-8-2009 16:59

笑左~
咁細個字都睇到,ching真係勁
回復 支持 反對

要幾多銀先?
回復 支持 反對

要幾多銀先?