查看: 15725|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] <台版新手專欄第7場> 遊戲小秘技 & 雙開方法~ !!

我玩左咁耐 , 秘技唔係好多 ,
但唔可以講得上係秘技 , 只係方便你玩0者 ~

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Keyboard既D鍵 ~
    其實佢係騎寵既快捷鍵 , 咁就唔使係技能到放招騎寵技啦 ~

2. Keyboard既F鍵 ~
   佢就係杜特既坐騎合體鍵 , 以前我唔知 , 下下都要開個Item鍵黎禁 , 好傻下=.="

3. 雙開 ~
    你電腦勁既 , 幾開都得 , 我見過有人8開=.="
    雙開有2個方法 , 一個係利用CoolG程式 , 一個就正常方法 .
    以前我係用CoolG黎雙開 , 但係發覺 , 開第二個榮耀個時會好慢 ,
    所以 , 我講正常既方法好D .

1. 先搵番你個榮耀裝左係邊 , 通常都係C:\Program Files\GNISOFT\CarpeDiem
    2. 之後搵番個Update程式 , 整個捷徑係桌面 . 好似附件1咁 ~
    3. 先開一個榮耀先 , 去到登入畫面到 . 唔好入Game咁 , 唔係會失敗 ~
    4. 之後去開另一個捷徑名既榮耀 , 如果唔得 , 關哂佢再黎過 , 通常一兩次就得咖啦 ~
    5. 之後就可以入Game , 想轉另一個人時 , 禁Alt+Tab咁得咖啦 ~
    6. 幾開都係咁樣 , 只不過係整多幾個捷徑係桌面 ~
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
新手專欄全部完成 ~ 打依個專欄 , 都係想榮耀多D香港人玩 ~
如果諗到有咩要改 , 有咩要加 , 我會隨時更新 ~ !!
先多謝大家支持 ~

附件1 ~

附件1 ~
回復

對唔住  遲左上黎[[onion_43]]
支持你~~~~~[[onion_73]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

點解成日有d奇奇怪怪onX既人係到呃post咖........"
回復 支持 反對

d大陸人係呢到昆樂點掛- -
個版無咩人...所以係到昆
回復 支持 反對

我依家好少玩電腦
大家有事可以打俾我a_a
回復 支持 反對

好有用呀~~~~但我重來未雙開過@@
回復 支持 反對

自己又推上去先~~~~
回復 支持 反對

推推推推~~~xddd