查看: 5356|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] 抄MStar,抄勁舞,抄Q炫舞的《一舞成名》 !!

全球首個全抄人的舞蹈遊戲《一舞成名》 快將封測!

抄人內容:
抄MStar畫質(相似度98%),
抄MStar人物(相似度87%),
抄勁舞C4、C8模式(相似度79%),
抄Q炫舞節奏模式、動感模式(相似度79%),
抄MStar模式(相似度86%),
抄MStar衣服(相似度65%),
抄MStar社區(相似度74%).

所為自主研發內容:
MJ舞步(勁舞D舞步改良版),
3D社區(MStar社區改良版),
新節奏模式(Q炫舞節奏模式改良版),
新衣服(MStar+勁舞D改良版)

一舞成名宣傳版:
(留意D模式同人物!)
http://v.youku.com/v_show/id_XOTAzMzA0ODQ=.html
回復

個個音樂online都係人抄人架啦[[onion_59]]
回復 支持 反對

咁多唔同都係抄人?!
你咁講隻隻rpg都係抄石器魔力o個D
只係變左3D呀,呢樣o個樣改良左
回復 支持 反對

咁多唔同都係抄人?!
你咁講隻隻rpg都係抄石器魔力o個D
只係變左3D呀,呢樣o個樣改良左
黑天使•暗靈 發表於 9-10-2009 15:00

Where唔同?揾比我睇睇~
回復 支持 反對

個個音樂online都係人抄人架啦[[onion_59]]
s2007131 發表於 9-10-2009 12:57

你抄D玩法我都算,但佢連D畫質,特色,衣服,人物都抄足lo~

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
風之雲 -5 連貼

查看全部評分

回復 支持 反對

唔明點評GM唔好學人評評e種音樂Game.
係要因引擎、細唔細緻、拍子準唔準?等等既因素評

同一引擎 一樣行真人線 點會唔一樣?
同上
QWD1一早話左;會有2-3個模式
係自己既

抄Q炫舞節奏模式、動感模式(相似度79%),
Q你條毛
唔見你話垃圾Q抄人?

抄MStar模式(相似度86%),
唔見你話AU1既BeatRush、唯既轉轉模式抄人?
抄MStar衣服(相似度65%),
只小有一點中國味吧?
抄MStar社區(相似度74%).
我想答你
係唔同!

所為自主研發內容:
MJ舞步(勁舞D舞步改良版),
MJ舞步你想點唔同呀?
小朋友

3D社區(MStar社區改良版),
同ANS1一樣
新節奏模式(Q炫舞節奏模式改良版),
只小一樣好玩小小吧?
新衣服(MStar+勁舞D改良版)
唔明咩叫改良版唔好係到嘈啦
我想話唔同個囉
同埋我想問
你係唔係小學生?
=========================
回#4
咁點計?

回復 支持 反對

唔明點評GM唔好學人評評e種音樂Game.
係要因引擎、細唔細緻、拍子準唔準?等等既因素評
同一引擎 一樣行真人線 點會唔一樣?
同上
QWD ...
[HK]賢先生 發表於 9-10-2009 22:14

GT勁舞團2夠同一引擎,又唔同ge?
韓服AU既BeatRush出先lo~
韓國AU識D垃圾唯舞轉轉模式?
唯舞轉轉模式抄人先lo~

引擎:差不多個個都用Phys X (byNVIDIA)
細唔細緻:我Down左個測驗版睇過,D燈光細緻~
拍子準唔準:
韓國勁舞團:
極準,岩岩P點,唔多唔少
GT勁舞團2:行得算準
夢幻舞曲:唔多準
一舞成名:出左先知
回復 支持 反對

人有相似物有相同如有雷同實屬巧合→_→|||
回復 支持 反對

拍子準唔準:
韓 ...
Sl0veR 發表於 9-10-2009 23:01

Beat Rush 抄Groove Party Sorry

韓國AU都有抄人 Sorry

MJ舞步 韓國au抄MJ Sorry
回復 支持 反對

拍子準唔準:
韓 ...
Sl0veR 發表於 9-10-2009 23:01

GT勁舞團2不是行真人的
回復 支持 反對