查看: 15928|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] 中國GT勁舞團2將由香港勁舞團Gameone代理!

關閉 [複製鏈接]

中國GT勁舞團2將由香港勁舞團Gameone代理!在香港,GT勁舞團2會名為Moov勁舞團2,但久游網的吉堂社區可能不會在香港Moov勁舞團2出現.

在久游網和Gameone合作的多年經驗(合作有:勁舞團,光線飛車,敢達OL),相信這次合作GT勁舞團2也不會失望.

香港Moov勁舞團2中,可能會跟台灣的勁舞團2十似,因為是沒有久游網的吉堂社區(這也不太確定~),但是香港Gameone說,當Moov勁舞團2推出,會跟香港勁舞團同步更新(也就是說,香港勁舞團和香港Moov勁舞團2每次更新,也會同一天!).

香港Moov勁舞團2 LOGO:

一出我就玩,玩完即評!
回復

中國GT勁舞團2將由香港勁舞團Gameone代理!在香港,GT勁舞團2會名為Moov勁舞團2,但久游網的吉堂社區可能不會在香港Moov勁舞團2出現.

在久游網和Gameone合作的多年經驗(合作有:勁舞團,光線飛車,敢達OL),相信這次合作GT ...
Sl0veR 發表於 28-11-2009 17:56

有咩出奇姐=    =
同樣都系狗遊 驚瘟
回復 支持 反對

狗遊 MU game好名ga wo~
回復 支持 反對

講真,當年gamania個hot舞Online都係久游ge,如果久游比埋Gameone代理,感就會無事la~
Gameone代理個勁舞團都唔la~(至少無汁la~)

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
風之雲 -5 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

講真,當年gamania個hot舞Online都係久游ge,如果久游比埋Gameone代理,感就會無事la~
Gameone代理個勁舞團都唔la~(至少無汁la~)
Sl0veR 發表於 28-11-2009 18:26

連帖..重有 錯區??
回復 支持 反對

連帖..重有 錯區??
EY3P 發表於 28-11-2009 18:51
無錯區,呢隻的確係新Game~
回復 支持 反對

Sorry Old New 到幾世紀了= =

真的..Gameone 早就會棄1 取2

大家惜目以待

我相信我好快會被人封殺

但事實看在眼前

同埋已經有人評過
你評多次都係一樣..何必對同1隻遊戲評兩次

http://nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3551669&extra=page%3D1%26amp%3Bfilter%3Dtype%26amp%3Btypeid%3D337
回復 支持 反對

大家惜目以待

我相信我好快會被人封殺

但事實看在眼前

同埋已經有人評過

http://nakuz.com/bbs/viewthread.p ...
風之雲 發表於 28-11-2009 22:02

錢途就是事實,,還真的諷刺呢[[mg_1_15]]
回復 支持 反對

大家惜目以待

我相信我好快會被人封殺

但事實看在眼前

同埋已經有人評過

http://nakuz.com/bbs/viewthread.p ...
風之雲 發表於 28-11-2009 22:02

佢有好多野味評~我評多次lo~
回復 支持 反對

佢有好多野味評~我評多次lo~
Sl0veR 發表於 28-11-2009 22:24

我就睇你點評 會唔會又系十隻字之內搞店呢=P
回復 支持 反對