打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲情報] 中國GT勁舞團2將由香港勁舞團Gameone代理!

關閉 [複製鏈接]
Sorry Old New 到幾世紀了= =

真的..Gameone 早就會棄1 取2

大家惜目以待

我相信我好快會被人封殺

但事實看在眼前

同埋已經有人評過
你評多次都係一樣..何必對同1隻遊戲評兩次

http://nakuz.com/bbs/viewthread.p ...

風之雲 發表於 28-11-2009 22:02

你幾時變左我地公司既人??
唔係的話點解亂嗡一通
做版主做得你咁唔中肯
回復 支持 反對

唔係的話點解亂嗡一通
做版主做得你咁唔中肯
Ayumi@Gameone 發表於 30-11-2009 19:23

我想信每個人都會做錯~或者收錯風
5通收錯風之後出呢分享討論下都有錯?
每個人都有明辨是非既能力~5係話版主就一定岩哂~佢都係人姐~你自己都識講佢5係你公司既人la
如果佢真係有錯既~我諗你要做既應該係說明事實而5係話人亂嗡一通,講野5中肯
相反我對你呢種態度更反感
回復 支持 反對

路過 容許CD-ROM發個言

版主身為一個討論區既管理人員是否應該抱持中立既態度
以身作側 作為會員既榜樣是否應該謹言 ?
如果未經證實既事情 亦未加上任何為你個人惴測既字眼
就大造文章咁你同普通會員又有何分別
同時亦會誤導其他人

大膽問一句如果只會單單打打 無中生有
是否一個管理人員應有既態度?

路過見到對某位版主既行為覺得反感不喜必插
同時無意引起筆戰 只係單純發表個人意見
希望唔會因為少數既版主令會員對樂古印象變差
回復 支持 反對

唔係的話點解亂嗡一通
做版主做得你咁唔中肯
Ayumi@Gameone 發表於 30-11-2009 19:23

Gameone工作人員的態度?
本人現在給Gameone工作人員的態度分:☆(+0.5)☆☆☆☆
回復 支持 反對

唔係的話點解亂嗡一通
做版主做得你咁唔中肯

人地冇講明系你地公司既人...
你地會放棄勁舞團1只系傳言同埋人地既推測
唔好話人地亂嗡..你知唔知你咁樣已經影衰自己間公司??
驚瘟真系驚瘟  人地講小小野 就咁大反應..唔怪得會搞成咁
回復 支持 反對

致樓上諸位
如果本人言論有影響到公司形象的話致上一句對不起
另本人不會再出現於樂古 以示歉意
回復 支持 反對

推測姐 唔洗咁認真........
回復 支持 反對

致樓上諸位
如果本人言論有影響到公司形象的話致上一句對不起
另本人不會再出現於樂古 以示歉意
Ayumi@Gameone 發表於 30-11-2009 22:21

我們不是要你不出現
是要你轉一下你的態度
回復 支持 反對

呵[[onion_57]]

這個不就是9YOU自家開發的國產級勁舞團2[[onion_59]]

這個GT勁舞團2商城內的服裝及寵物全都超級舞者內容[[onion_48]]

我還是等韓國T3勁舞團2推出[[onion_73]]

反正中國第九城市已經來了代理權[[onion_70]]

第九城市網址: http://www.the9.com/v2/news/070521.htm
回復 支持 反對

想不到我的小小言論請了由美出來

那我也為此事道歉

「這是我收集得來的資料,實據..只能等待時間」
我相信所有遊戲公司,除非到達某個時間才會公佈倒閉消息或其他等等消息。(個人經驗,絕非一定準確)
如果我是Gameone 員工,怎會說這些消息呢。(只是假設)

但如果這個回覆已經是大做文章..未免有點誇張吧(個人意見)

如有人對本人之前那個棄1取2言論有任何反感,我致萬五分歉意,
我在此強調這只是我個人意見,網上非常多的流傳。
那我中立點
是否事實,再次強調,時間會證明一切。
我相信貴公司也會證明這是流傳吧,
所以大家不用擔心,所謂清者自清吧。

不過希望唔好收埋這不是正版勁舞團2的東西,同埋我在此對Gameone再次感到失望,
因為上年台灣因思出勁舞團2,Gameone的言論強烈評擊隻Game,而家又代理番隻Game,
實在很前後矛盾,不過久遊決意同GameOne合作推國產遊戲出來,我希望大家要用雪亮的眼睛看看,
別被事實所欺騙。
回復 支持 反對