查看: 13419|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 求升lv game 一隻

小弟布下面小小要求[[onion_26]]

1.ok多人玩
2.唔好太舊,最好呢2年內出既
3.唔要太卡通化同2D

4.多職業(可有可無)
好似要求好高,大家知道既,唔該幫手介紹下,感謝[[onion_54]]
回復

elsword吧= ="可能太卡通-.-"魔神傳- -都應該岩你要求(但本人覺得好悶- -)
alka應該可以附合= =
回復 支持 反對

elsword吧= ="可能太卡通-.-"魔神傳- -都應該岩你要求(但本人覺得好悶- -)
alka應該可以附合= =
mui1388ken 發表於 1-12-2009 19:15
elsword見到d畫面就唔想玩= ="至於小弟我就係想要魔神傳呢類game,不過最大問題係唔知有冇人玩(到時一入到去,發現成個ser得少少人就真係無晒心機,好似我而家玩sp1咁,完全單機game一隻= ="")
至於alka係咩黎@@?有冇官網?
回復 支持 反對

http://aika.redbana.hk/
官網
呢隻係集育成 升lv既game 而且仲要係有國戰
回復 支持 反對

elsword見到d畫面就唔想玩= ="至於小弟我就係想要魔神傳呢類game,不過最大問題係唔知有冇人玩(到時一入到去,發現成個ser得少少人就真係無晒心機,好似我而家玩sp1咁,完全單機game一隻= ="")
至於alka係咩黎@@?有冇官 ...
悠夜 發表於 1-12-2009 19:26

原來sp1搞成咁- -"
好在我玩完cb就無再玩佢- -
aika...我個人都係.....玩完左cb就放棄了...
回復 支持 反對

樓主唔介意比月費既可以考慮 AION
aika唔係卡通化咩?

本人另外覺得翼之online 亦都符合到樓主需求..算多人玩

翼之online 只不過係台灣既Flyff 飛飛,唔同地方 係翼之online係香港代理,Flyff飛飛 即台灣
依隻game算好玩,我覺得最特別既地方係佢會有攻速
回復 支持 反對

樓主唔介意比月費既可以考慮 AION
aika唔係卡通化咩?

本人另外覺得翼之online 亦都符合到樓主需求..算多人玩

翼之online 只不過係台灣既Flyff 飛飛,唔同地方 係翼之online係香港代理,Flyff飛飛 即台灣
依隻game算 ...
brian12345 發表於 2-12-2009 00:57

翼之online我會試,感謝...
而家玩神鬼奇兵中XD
回復 支持 反對

原來sp1搞成咁- -"
好在我玩完cb就無再玩佢- -
aika...我個人都係.....玩完左cb就放棄了...
kenkenmy 發表於 1-12-2009 23:31
1ser我唔知,可能都唔少人既,不過我玩2ser就真係好靜= =
回復 支持 反對

aika都應該幾多人玩既,有1千人打1千人既國戰
回復 支持 反對

我覺得d人好黑人憎 我玩alka玩左差唔多有半年(隻game未出夠一年") 係港台版 而家就開港澳 拉走晒d人 搞到冇人玩港台版  仲要港澳同港台係同一個出版社[[onion_52]]

呢個係港台版alka官網 " http://aika.redbana.tw/
回復 支持 反對