查看: 6979|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 網遊界呢排真係食左屎

12月明明係game既旺季
但係都無大作出
出埋晒d低b作
唉!
回復

低b作
有咩
回復 支持 反對

有咩低b作 舉個例睇下
回復 支持 反對

依家好少玩網遊,,
期待緊隻m2會搵到代理推出[[bao_50]]
回復 支持 反對

依家好少玩網遊,,
期待緊隻m2會搵到代理推出[]
童言*童語 發表於 6-12-2009 14:06

唔明白點解昱泉正系開發..唔代理埋= v=''
回復 支持 反對

有咩低b作 舉個例睇下
tocheukho 發表於 6-12-2009 13:12

..所有...先睇睇wow,出左約4-5年,呢幾年內港台mmorpg不停抄wow...又話咩咩新系統,其實炒埋一碟又當新game,自己又加d咩咩"內掛"入去,電腦玩定你玩?
再睇睇日韓,人地慢慢開始研發d game,淨係睇畫面流暢度已經令人急不及待想玩.
港台呢? 淨係識買代理權,仲要唔平唔廢既都唔去代理..開左一段時間等賺夠又刪server,又代理過第2隻廢game,
自己寫game?人地外國果d用年黎計既,港台就用月,什至用星期去計,賺少d錢都唔得..
仲有好多人:"好想玩番果隻game阿",係你地令到d奸商得逞,d奸商改過個名又當係新game出,佢地有得賺,味會繼續買d舊game代理囉,仲洗唔洗買新game代理姐?
仲有,果d不停升lvl既game,真係笑死我...d人仲係咁買雙經卷衝衝衝...你味封頂佢又開,追lvl都追死你地啦,嘿嘿嘿
我打機係為娛樂既,唔係比d奸商玩,你話得隻game"永久免費",我就唔會比一毫子你.
如果個個都係咁,我敢同你地講,香港係電玩界一定會有好大進步
聖誕節願望:
!!!!奸商收皮!!!!
回復 支持 反對

真係好希望昱泉可以代理返流星
回復 支持 反對

..所有...先睇睇wow,出左約4-5年,呢幾年內港台mmorpg不停抄wow...又話咩咩新系統,其實炒埋一碟又當新game,自己又加d咩咩"內掛"入去,電腦玩定你玩?
再睇睇日韓,人地慢慢開始研發d game,淨係睇畫面流暢度已經令人急 ...
tik1007 發表於 6-12-2009 22:55

有mmorpg既出現-->有新mmorpg game --->比人話抄
外國人口有幾多?
工作能力高既人都多D
香港又有幾多??
識多野先好講野
回復 支持 反對

唔明白點解昱泉正系開發..唔代理埋= v=''
EY3P 發表於 6-12-2009 15:21

係!!之前係華義手上失敗左...

真係好希望昱泉可以代理返流星
[H]卡尼路 發表於 6-12-2009 23:26

流星蝴蝶劍!?

有流星Online,不久將來會推出
至於流星蝴蝶劍,我玩網際都係入朋友ac
不過依家可以用區域吧0,0
之前想搵番完整原版下載點都搵唔到-..-
回復 支持 反對

有mmorpg既出現-->有新mmorpg game --->比人話抄
外國人口有幾多?
工作能力高既人都多D
香港又有幾多??
識多野先好講野
黑天使•暗靈 發表於 7-12-2009 00:15

香港人工作能力高,但佢地都集中o係商業..因為遊戲製作搵唔夠多錢
天賦本錢係重要,但後天努力更加重要,主要係你究竟有冇呢一個心!!
唔通blizzard一開始就有一大班人才人咩?
始創人都係一班學生囉,..咁佢地又一出世就識整game咩?
回復 支持 反對