查看: 1889|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

代解任 勁舞點換久遊點 可以上勁舞交易

每15個單人任  3800點    每5個5人任  3800點   時間兩~三日內
勁舞點換久遊點  入左既點買野俾你 4300勁舞點=3800點一張未入既
                                                7500勁舞點=6800點一張  
                                                14500勁舞點=12800點一張
                                                30000勁舞點=12800點兩張
澳門的可入數  加msn傾
你先我後 唔好問點解 不信的讓開 我msn ordinary1993@hotmail.com
回復

只做散任 每個20張雙經 5人任每個 550點
勁舞點換gash點=  入左既點買野俾你 2000勁舞點=50gash點  價錢可議
你先我後 唔好問點解 不信的讓開 我msn ordinary1993@hotmail.com
後悔☆ 發表於 18-12-2009 13:54

好野... 後悔玩返勁舞~

題外話:我今時今日先知...原來你係......................................[[onion_53]]

回復 支持 反對

哈哈  俾你發現左lu.....太遲啦xd  不過之前係我同我fd 宜家我fd返左大陸讀書 我咪直接用我msn
p_p_kb@hotmail.com 係佢msn黎的
回復 支持 反對

哈哈  俾你發現左lu.....太遲啦xd  不過之前係我同我fd 宜家我fd返左大陸讀書 我咪直接用我msn
p_p_kb@hotmail.com 係佢msn黎的
後悔☆ 發表於 18-12-2009 15:06

衰野 .\_/." 識你咁耐都唔話我知-3- [[onion_50]] 
              等我仲蒙在鼓裡左咁耐依家先發現~  [[onion_44]]

好耐無係勁舞見你喇>3<  不過我都無咩點上 XD"

回復 支持 反對

得閒一齊上勁舞玩順便加返好友吧 成日睇你msn都好忙咁既 返工壓力真係好大?

感覺上勁舞又順返了真是太好啦 有返少少動力玩
回復 支持 反對

收樂點  5000樂點=3000勁舞點以入左帳號既
你入左5千樂點入我哩個ac到 我再係勁舞買野俾你
回復 支持 反對

唔小心出力推左一下
回復 支持 反對

幫你推1推.
回復 支持 反對

得閒推一推                  .__.
回復 支持 反對

神奇一推@@@@@@@@@
回復 支持 反對