樓主: Counterattack()
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[計劃] Dota-Hero_aTTACK 更新波斯英雄測試版

要求版主幫下樓主放個檔上來....
唔該...
回復 支持 反對

我總係覺得英雄一開始能力有待平衡 .....
書部台同哥人果 d 一開始太多血喇 = =
阿茲果 d 一開始又咁廢 .....
條頓隻野女人一開始仲連長槍兵都打唔嬴 ....
我想問下得 4 攻點食兵 o.o?
回復 支持 反對

我總係覺得英雄一開始能力有待平衡 .....
書部台同哥人果 d 一開始太多血喇 = =
阿茲果 d 一開始又咁廢 ... ...
aoc初心者 發表於 5-11-2010 20:33

這只是測試版 觸發尚未完善,進軍指派只是草草的做了出來~ 請見諒

其實4p 做條的防禦力加強許多,有留意箭塔的血量?

還有左右路會出現條武去防守,右下角那排兵不用理,那是將來第二種召喚援軍的方法

致於樓上的意見,阿茲等那些弱國家起始資源是比較多的,可以輕鬆升二至三個科技調整血量攻擊。

敢問整體上有什麼意見??
回復 支持 反對

但係4p做條得斥侯會唔會廢得滯
仲有會唔會升到匈牙利輕騎同遊俠嫁@@?
回復 支持 反對

回復 63# Counterattack()

問題在於研發科技需要時間 ....
我怕係升果 d 科技果陣人地已經升左 1/2 lv ....
結果到頭來都係同冇升過冇咩分別 o.o
而且野女人真係太廢喇 .....
比戟打幾野就可以榮歸天國 -0-
建議你最好換過一隻 .....
回復 支持 反對

回復  Counterattack()

問題在於研發科技需要時間 ....
我怕係升果 d 科技果陣人地已經升左 1/2 lv ....
...
aoc初心者 發表於 5-11-2010 21:40

升科技不必回城

如果加設他科技研發時間減半如何?
回復 支持 反對

回復 66# Counterattack()

有個好29既bug...就係用削弱模式既時候...
8p既弓兵予兵無敵左(所有30血既兵都係)
仲有中路前邊個2個塔唔要會好d
起山上邊都比人打...
唔洗玩啦
回復 支持 反對