樓主: Hk_Alexander
打印 上一主題 下一主題
收起左側

【Jagex 更新的新任務全指南】Gunnar's Ground (貢納爾的土地)

關閉 [複製鏈接]
咁又點martin,人地做咩關你咩事,人地鐘意改,你吹人地漲,只係個個都幫到,你幫唔到姐,隱你好Q耐,日日係度串人 ...
windleaf70 發表於 25-9-2010 22:03

咁又點?我做咩關你咩事?我中意講咪講,佢POST得上黎FORUM唔比人評論?_?
回復 支持 反對

講0n9仔講0n9野,無計~~~~
回復 支持 反對

中英文名對照 唔係唔好
要譯得傳神先難
譯得唔好會比人X
吃力不討好 唔做好過做
回復 支持 反對

講0n9仔講0n9野,無計~~~~
windleaf70 發表於 26-9-2010 18:31

TBH, You failed, martin is right -- seriously
回復 支持 反對

你D中文點幫到人法?
"喂,你做左貢納爾的土地未呀?要5級工藝,係野蠻村,同多奧蘭講野,做完會有古代神燈,時髦的靴,工藝經驗值"
....做之前諗下先啦,你幫人唔洗將D地方名,人名都改埋架,GAME入面唔會SHOW中文人名同地方名,你係想幫人就係過程到幫啦.我唔覺你將D QUEST名,地方名,ITEM名,改做中文幫到D咩囉

我諗我都算老既RS玩家?(4年到)
見到你地某D後代我都覺得唔錯,但見到某D真係忍唔住出聲
`Martin 發表於 25-9-2010 19:45

x你 我笑鳥
不過老老七七 我都認同地方名唔好用中文
回復 支持 反對

咁又點martin,人地做咩關你咩事,人地鐘意改,你吹人地漲,只係個個都幫到,你幫唔到姐,隱你好Q耐,日日係度串人 ...
windleaf70 發表於 25-9-2010 22:03

btw,你連"串人" 同比意見都唔識分=]?
回復 支持 反對

我諗你個d吾多似系意見lo,你都成世系得果串字過埋你下半世啦,唉nakuz都吾知點解會有你e個人系度,真系凳nakuz心疼~~~~~
回復 支持 反對

我諗你個d吾多似系意見lo,你都成世系得果串字過埋你下半世啦,唉nakuz都吾知點解會有你e個人系度,真系凳naku ...
windleaf70 發表於 27-9-2010 18:28

嘈落去都無用 您贏了即是您輸了 這就是我跟Martin多年來鬥咀得出來的經驗~_~
回復 支持 反對

我諗你個d吾多似系意見lo,你都成世系得果串字過埋你下半世啦,唉nakuz都吾知點解會有你e個人系度,真系凳naku ...
windleaf70 發表於 27-9-2010 18:28

你幾歲?
連意見同"串人"都未識分
回復 支持 反對

你的意見同串人有咩分別ar~,咪一樣講d令人黑人憎的野,樂古有幾多人比你串過,數之不盡,不如我講比你聽有咩人<亞bon,Prince`,icy,同埋我Kit XD>,江山易改,本性難移,唉~,真系吾明白NAKUZ會有d咁的人~
P.S講2句野比你聽,好襯你
你講野好似隻生滋狗係到放屁,基本上有D教養既都唔Q會理你~<因為你kai,所以我先理你~~>
回復 支持 反對