樓主: Hk_Alexander
打印 上一主題 下一主題
收起左側

【Jagex 更新的新任務全指南】Gunnar's Ground (貢納爾的土地)

關閉 [複製鏈接]
你的意見同串人有咩分別ar~,咪一樣講d令人黑人憎的野,樂古有幾多人比你串過,數之不盡,不如我講比你聽有咩人 ...
windleaf70 發表於 27-9-2010 21:31

意見就係意見,串人就係串人,你連邊個好邊個壞都未識分?我想問下我個意見有邊一PART令到你覺得係串人?
回復 支持 反對

1)http://www1.nakuz.com/bbs/viewth ... 0%E9%8A%80%E8%A1%8C
2)http://www4.nakuz.com/bbs/viewth ... tra=page%3D8&page=4
3)http://www4.nakuz.com/bbs/viewth ... 3717&extra=page%3D7
4)http://www4.nakuz.com/bbs/viewth ... tra=page%3D8&page=4
5)第4系意見黎ge?
你自己睇番生滋狗,你話我吾識分意見同串人,我亦知道,你系意見裡面串人~~
我次次串你我都做足野同你玩~~~~生滋9
最好就吾好煩到nakuz
夠擔就+我msn,我同你慢慢玩~~~
回復 支持 反對

下,你唔好將第2個人串你當成我先得架
回復 支持 反對

人地串我,我心服口服,點解~~
因為人地識收lo~~,你吾單只串人吾識收,仲要講野無p0int,人地問下野,你就話人stupid,你好勁?你勁既話,你都吾系nakuz啦,有邊個味做過新手ar~~
回復 支持 反對

人地串我,我心服口服,點解~~
因為人地識收lo~~,你吾單只串人吾識收,仲要講野無p0int,人地問下野,你就話人st ...
windleaf70 發表於 28-9-2010 11:20

請你搞清楚,我由頭到尾都冇串過你,係你自己話我既意見係"串人",之後將'XNX'串你既事當成係我姐
回復 支持 反對

無意為我吾知道xnx系你先得ga,仲有你無串過{我},當我post member做唔得的時候,咁你又串我,亞bon金次整e個QUEST GUIDE又比你串
你一定會問我:(人地咪一樣串佢,點解偏偏要話我)
你之前講過一句[英文GAME就英文GAME啦,你整做中文名做咩?好撚[柒]囉唔該]
我話比你聽:e一句吾單只系串人的說話,盡要話人〔柒〕(羞辱人地),只小其他人都吾會好似你咁,惡人先告狀,厚顏無恥~~
回復 支持 反對

無意為我吾知道xnx系你先得ga,仲有你無串過{我},當我post member做唔得的時候,咁你又串我,亞bon金次整e ...
yesman123 發表於 28-9-2010 21:09

講真
我都係對事唔對人
就算人人都話xnx係martin
但無證據就唔好話係..
你知係你嘅事
但唔係一個原因或理由或證據
再一次
我對事唔對人
回復 支持 反對

同我講證據,有一日有條友話自己系xnx啦,我好記得有人叫martin的人講自己系xnx lo
回復 支持 反對

同我講證據,有一日有條友話自己系xnx啦,我好記得有人叫martin的人講自己系xnx lo ...
亞前 發表於 28-9-2010 21:17

source [IMG] 圖片網址 [IMG] ?_?
回復 支持 反對

一切完,我都無野好講,我輸左,有個人同我講(嘈落去都無用 您贏了即是您輸了)
martin如果你上線,我想同你講番句對吾住~,我想去番之前,亦想忘記左e單野,同朋友一齊開開心心玩rs,join nakuz activtiy找下朋友.如果得ge話,我希望可以無e單野
回復 支持 反對