打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] 請解封 光速代升店

已提供正身sd帳號
請解封
回復

版主廢的, 佢只懂封人店, 不懂解封
回復 支持 反對

對哦 版主是廢的..
有種就用正身ac啦 笑了
將間野改名改msn就當第2間鋪 ?
你就真係當我廢...
與另一位版主討論後
決定不會解封..

本人亦決定 將saint vivio 帳號 禁訪3個月 即時生效
回復 支持 反對

對哦 版主是廢的..
有種就用正身ac啦 笑了
將間野改名改msn就當第2間鋪 ?
你就真係當我廢...
與另一位版主 ...
風乂 發表於 28-4-2011 00:00

So good
回復 支持 反對

請問你有咩證據
D價目都係抄回來的
我唔等於saint vivio
佢D野關我鬼事
我跟足版規, 又改正了你要我改的
你有何理據?
唔通唔比抄人價目?
你版規有寫嗎?
回復 支持 反對

版主廢的, 佢只懂封人店, 不懂解封
0Gundam0 發表於 27-4-2011 23:51

版主的做法係為左保障會員的財產
回復 支持 反對

樓主真係當人廢
回復 支持 反對

又有野睇, 路過搭下口先....納粹會長 ..咪即係NAZI?呢個會唔係散左既咩?..ANYWAY...睇晒個POST之後有小小個人意見..網上發表意見又無對人有惡意攻擊性既..版主唔會封我ACC掛..
對於價目抄回來
..呢樣野好正常..在商言商..開店之前都會踩下線..參考下人地咩價目..都無咩問題(呢樣我以前返果份工有晒經驗..都明白咩叫無商不奸)..唔通有人會提供一樣既服務但係又有心收貴好多咩..代升代掛等等..咪又係用外掛..升BD..再唔係用掛刷任...間間都係咁架啦..一24小時..除開你返工, 食飯, 訓覺, 返學..有幾個鍾可以真係人手打?..就算真係可以人手打果D都係用掛架啦....都係睇SERVICE QUALITY..睇下間野有無呃人..ON 唔 ON TIME...爆人ACC等等..信唔信得過既者...改名改MSN呢樣野..除非版主要好有證據如果唔好殺錯良民就唔好啦..不過就算佢係改..如果佢真係跟足版規去開新店..就算佢係用同一個MSN同一個名..都無理由佢封怇架喎..咁樣好似有越權之嫌..睇黎呢件事有D耐人尋味..可能涉及個人恩怨..BY THE WAY..以上純屬個人意見..鍾意可以交流下..唔鍾意既睇完就算啦~~
回復 支持 反對