查看: 102751|回復: 129
打印 上一主題 下一主題
收起左側

版主發威? 企圖驅逐樂古會員

關閉 [複製鏈接]

版主大人不爽了,
http://olgame.gamedb.com.tw/bbs/ ... =1&extra=#pid996912
還直言 [對於現在是版主的我,我絕對會把他們給驅逐掉,還回從前的樂古!]
呢個就係版主? 新官上任三把火 一黎就要踢晒D人走?
好不安 我好驚比人驅逐
回復

你也是屁孩
回復 支持 反對

你唔開廢post咪唔會比版主驅逐囉
回復 支持 反對

第一個就驅逐樓主啦
回復 支持 反對

如果樂古出現大量粗口及無聊貼我也會走的

當日我都係由2千fun轉到樂古

應該甘講:
剛開始玩樂古,之後久遊走左佬,gameone上任後開始亂搞(好似個時成日出公告有雙經但放玩家飛機等)
之後突然有不少人狂開大量投票post洗版,所以冇玩樂古

去左2千fun一段長時間,可惜版主粗口連連+經常主動及帶動其他資深會員對新會員及新手進行人身攻擊
ps:個版主我話過佢幾次,話到佢冇聲出但都唔聽人講

之後又見樂古冇左投票post就回來了
回復 支持 反對

版主大人不爽了,

還直言 [對於現在是版主的我,我絕對會把他們給驅逐掉,還回從前的樂古!]
呢個就係版主? 新 ...
⊿閃風~ 發表於 9-7-2011 02:20

話說回來,還回從前的樂古沒什麼大興趣,我想還回以前的sd (包括玩家風氣.合理價錢,流暢的ser等等)

同埋而家d平衡越來越差.....不過這個同韓服最大關係,韓佬唔識乜野叫平衡...相反日本仔  bandai做得好好  如gvg plus  街機dx 街機z plus 街場seed destiny等 (未滿16的小朋友自然不知道)
回復 支持 反對

無計,對付暴民要用暴政
回復 支持 反對

回復 7# chanpakkei

無用暴政,純粹覺得好似幼稚園的境象(樓主就係例子),一大早起身就見到呢種POST,真係有點無言
回復 支持 反對

回復 3# eric22006

此言極是,佢唔開,我都唔會做D咩,而家開,反而多野諗左(大佬呀,唔好要我一起身就搞呢D野)
回復 支持 反對

回復 9# erictung

其實...你地只要冇犯版規,我相信版主不會亂扣樂點的!
回復 支持 反對