打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] 香港捉迷藏v1,7 最新版

我覺得都幾屈- -
回復 支持 反對

回復 51# 青山院長

完全冇講過屈人定屈鬼
回復 支持 反對

見作者咁努力改bug  都唔好意思玩bug= =
作者個沖車 可以bugD長槍出黎,王(步)  
但係如果作者換左投石車 又可以bug食物 (殺自已D野)
如果改左做弩炮又可以bugD王出黎  (不過要死車,1-6P入黎先得)
唔知點算好...
回復 支持 反對

其實肉有咩用?
除左眼睛蛇車外 其他攻城器根本毫無作用
有金買車,不如全部拎晒去買咒好過= =
回復 支持 反對

已有新版(明天post介紹)
回復 支持 反對

其實肉有咩用?
有金買車,不如全部拎晒去買咒好過= = ...
青山院長 發表於 3-8-2011 10:17

樓上 其他攻城器有用的....
眼鏡蛇車如果有千防打城保  眼鏡蛇車是堅守的話 會打爆自已的城保....
回復 支持 反對

其實肉有咩用?
有金買車,不如全部拎晒去買咒好過= = ...
青山院長 發表於 3-8-2011 10:17

咒賺錢用... 如果好多人用蒙土 之類 你用咒一野殺左佢還多左3000金
我諗作者要改改蒙血
回復 支持 反對

改蒙血 咁唔該順手改低中弩血 強化火咒,風咒,冰咒,變做80遺 刪村
順手整廢埋猛將,改埋1-6P死左冇野玩(D兵死晒)刪晒D29王(蒙,日武,投車,吉吉兵)
回復 支持 反對

改蒙血 咁唔該順手改低中弩血 強化火咒,風咒,冰咒,變做80遺 刪村
順手整廢埋猛將,改埋1-6P死左冇野玩(D兵死 ...
青山院長 發表於 4-8-2011 20:01

D王唔29... 我用日武殺左4個人....
  唔好改,刪村資會少左  應該改低馬車錢  強化火咒,風咒,冰咒的話 1-6P無得玩.....
我覺得唔洗改  跟本人屈鬼  再改無人做
回復 支持 反對

1.5版更新:     優化靈魂遊戲

8p 5分鐘得一成吉,一李將

取消貿易系,加航行系

加吉之島號給1-6p買

改大量bug

加鬼王自行炮,信長,成吉

馬車不需貿易系

加循環士兵給8p

維京一開始得2狂戰,之後十分鐘得一隻

加土耳其技能

加石化技能
回復 支持 反對