打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Android] 雙核機有咩好?

關閉 [複製鏈接]
人地人人都用cortex A9,或者其他新架構,你HTC用d差過人既野仲要同人地賣1樣價,係咪過份左?

至 ...
情風 發表於 7-8-2011 15:09

我只能夠答你,Sensation賣呢個價,的確係過份左,但唔多
其他不予置評
回復 支持 反對

講番 Desire HD先 .. 你講緊 2K5 係全新定二手?"  二手都2K8 UP 啵
EY3P 發表於 7-8-2011 15:04

好耐之前見到Yahoo拍賣有一兩部2千五,95%新
我相信人地係買番黎試一試或者影一影張相而已

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
maxycy -5 根據版規B8

查看全部評分

回復 支持 反對

好耐之前見到Yahoo拍賣有一兩部2千五,95%新
我相信人地係買番黎試一試或者影一影張相而已 ...
p428los 發表於 7-8-2011 21:58

有Link 有圖 有計傾 .. DHD 賣 2K5我就唔信喇
回復 支持 反對

有Link 有圖 有計傾 .. DHD 賣 2K5我就唔信喇
EY3P 發表於 7-8-2011 22:13

我都講左係好耐之前=3=
有一兩部係2千5無有咁特別~?
其實依家好多DesireHD都係賣3千~4千左右,有時會見到有2千8
個價位上落唔大,所以都唔係好出奇
回復 支持 反對

我都講左係好耐之前=3=
有一兩部係2千5無有咁特別~?
其實依家好多DesireHD都係賣3千~4千左右,有時會見到有 ...
p428los 發表於 7-8-2011 23:20

好耐之前果時全新賣5K 二手點會2K5 ??"

依家二手都未落到2K5呢個價位..  更唔好話之前
回復 支持 反對

好耐之前果時全新賣5K 二手點會2K5 ??"

依家二手都未落到2K5呢個價位..  更唔好話之前 ...
EY3P 發表於 8-8-2011 00:38

個時間錯亂晒~.~
我話,出個陣賣5千1(大約9個月前)
之後,我係Yahoo拍賣見到有一部賣2千5(1個月前),過左一個禮拜再見到另一部賣2千六
再之後就間唔時都會見到有d係賣二千七~三千五呢個價位(近期都會見到)
回復 支持 反對

個時間錯亂晒~.~
我話,出個陣賣5千1(大約9個月前)
之後,我係Yahoo拍賣見到有一部賣2千5(1個月前),過左一個 ...
p428los 發表於 8-8-2011 10:29

好耐之前 等於 一個月之前?" .. 你講緊個大話 想一個蓋一個 .. 定係你根本咩都唔知??"
回復 支持 反對

好耐之前 等於 一個月之前?" .. 你講緊個大話 想一個蓋一個 .. 定係你根本咩都唔知??" ...
EY3P 發表於 8-8-2011 13:46

我真係喺一個月之前見到Yahoo拍賣到有部DesireHD係2千5
回復 支持 反對

好耐之前 等於 一個月之前?" .. 你講緊個大話 想一個蓋一個 .. 定係你根本咩都唔知??" ...
EY3P 發表於 8-8-2011 13:46

呢到有一部,but唔係直購價亦無講明新舊程度,但就係$2551
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b19371513
不知你信不信,反正我是信了

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
maxycy -5 根據版規B8

查看全部評分

回復 支持 反對

呢到有一部,but唔係直購價亦無講明新舊程度,但就係$2551

不知你信不信,反正我是信了 ...
p428los 發表於 8-8-2011 14:55

呢部人地仲Bit緊.. 你玩我?" 我比2551$你  你幫我買左呢部佢拉;P
回復 支持 反對