查看: 4019|回復: 39
打印 上一主題 下一主題
收起左側

<<Beautify it!!>>上色比賽 9:00pm截止 ~>w0!!

Hi all,>w0/

朕的話...

由於突如其來一個假期,訓得好,食得好,所以就利用今日呢個較空閒

嘅日子,公開第一期由SD Nakuz主辦嘅<<Beautify上色活動>> 0w0

<<Beautify it!!>>上色活動介紹

故名思義,<<Beautify it!!>>係美化活動,而當中"it"係指SD中
所有MS/MA。活動目的係讓玩家設計出更多有型又獨特嘅機體,並
籍此提供一個平台比各位SD上色發熱友分享同交流。

活動流程:
本活動會於每月最後一個星期內舉行(多半係星期日公告),而比賽內
容會與公告同時發出,玩家需依照活動條完成作品,並於活動版開設
的【<<Beautify it!!>>作品投稿區】內發報。眾多作品中,會先由
版主選出最佳的十名,然後交由會員投票選出Top3。

獎品:

第一名:40樂點﹑記錄2次
第二名:40樂點﹑記錄1次
第三名:30樂點﹑記錄1次
參加獎:8樂點

(記錄滿10次可獲"創意勳章")

=====================================

第一次活動內容

第一期活動就當然要以"原祖"做開頭啦>w0/

冇錯,第一期活動內容就係0079中,地球聯邦新
型MS白色惡魔‧RX-78-2 以及 吉翁中出埸率最
高嘅綠色巨人‧MS-06F 。

是次比賽會先分為【高達組】同【渣古組】,而基於
較多人有CU Rank渣古II,所以【渣古組】嘅參與者
可以自行選擇以C/CU Rank 渣古II參加活動。

參加方式:
會員可於活動版內開設嘅專用帖-
【<<Beautify it!!>>作品提稿區】內發報作品。

注意事項:
1.會員可同時參與【高達組】同【渣古組】
2.每個組別中,每人只有一次且一台投稿機會
3.直至投稿期完結前,會員可自行冇限更新投稿內容

活動時間:
投稿期-
即日至5/10/11下午

投票期-
6/10/11 - 8/10/11下午

投稿點:
【第一期】<<Beautify it!!>>上色活動作品投稿區
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4254774&page=1&extra=#pid32279492

~~/\-------/\~~
   /   |      |    \
  \>   \/\/   < /  一 望各位多多支持>w0/!
    |||||||||||||
一|               |一
    -----------
      /       \
(這是貓)

(如對活動有任何問題,可於本帖內提出>w0/)
回復

支持!!!!!!!!!推推先啦
回復 支持 反對

我join
回復 支持 反對

創意勳章嗎?

CR Rank渣古II嗎?
回復 支持 反對

支持支持
回復 支持 反對

創意勳章嗎?

CR Rank渣古II嗎?
hkkoko 發表於 29-9-2011 16:12

多謝提醒Owo"

已改,thx~

回復 支持 反對

搞錯3部機我都冇
回復 支持 反對

搞錯3部機我都冇
victorclli 發表於 29-9-2011 16:29

好易抽姐
回復 支持 反對

好易抽姐
onepiecefans 發表於 29-9-2011 16:30

算啦我懶得抽
下次活動先再玩..
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對