查看: 3189|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Android] 【教學】(Android)有另一個程式來瀏覽樂古

關閉 [複製鏈接]
此教學for Android機使用。
近來有會員投訴用手機上唔到樂古(只上到手機版既樂古)而去不到一此版塊瀏覽,所以我分享一個程式。
程式名:Opera
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓教學↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
首先進入Android Market

在Android Market打 Opera

你會找到2個 apps 一個叫「Opera Mini」另一個「Opera Mobile」

你down其中一個,我以「Opera Mobile」作例子。按入去接下載,等到佢安裝完畢按個apps,係個app上面個位打樂古個網址:www.nakuz.com

然後會成功進入樂古同瀏覽到版塊(以巨商版作例子)

如有問題歡迎發問。

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
maxycy + 20 根據版規C3

查看全部評分

回復

感謝了:handshake
回復 支持 反對

用到了 感謝:)
回復 支持 反對

回復 1# ~DSM~

如有問題歡迎發問。
er...我有時想用itouch上nk.我係上到..問題係我用itouch登入5到==
回復 支持 反對

回復 4# zenith710
你既意思iTouch = iPod Touch ?!
如果係既,呢個Post只For Android .
回復 支持 反對

回復 5# SoulMurDer

55,iTouch = iPod Touch
咁你係5係幫5倒我??如果幫5倒就算了.==
回復 支持 反對

回復 6# zenith710
iPhone / iPod問題仲未有解決-,-搞到我上堂上吾到樂古!_!
回復 支持 反對

回復 7# SoulMurDer

哈哈,上堂上樂古咁壞@@
回復 支持 反對

回復 8# zenith710

掛時間呀嘛-_-
回復 支持 反對

用海豚得唔得????
回復 支持 反對