查看: 2040|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Android] htc邊部機岩女仔?

關閉 [複製鏈接]
想買手機, 朋友話htc機易用d..
請問邊部個款係女仔d?
回復

htc既話, rhyme你岩唔岩? 紫色都幾女仔下
回復 支持 反對

htc既話, rhyme你岩唔岩? 紫色都幾女仔下
MEGA* 發表於 10-1-2012 17:38

有紫色都ok喎..呢部係android?好冇用架?
回復 支持 反對

回復 3# valentina

yes~android 2.3機黎
幾好用, htc sense真係易用又方便
回復 支持 反對

回復  valentina

yes~android 2.3機黎
幾好用, htc sense真係易用又方便
MEGA* 發表於 10-1-2012 18:01

但影相靚唔靚架?
回復 支持 反對

回復 5# valentina

我成日用佢黎影, 咁你話得唔得丫
有F2.2光圈, 28mm廣角鏡頭同埋BSI高感光低雜訊感應器架
而且又有全景拍攝, 慳番唔使另外裝app
回復 支持 反對

回復  valentina

我成日用佢黎影, 咁你話得唔得丫
有F2.2光圈, 28mm廣角鏡頭同埋BSI高感光低雜訊感應器架 ...
MEGA* 發表於 10-1-2012 18:41

嘩..通常呢d都係相機先有
我頭先search個陣見到有粒紫色咁既野連住部機..咩黎架?
回復 支持 反對

Galaxy S,5係好過Rhyme 架咩 =_=", 首先HTC 果mon 冇佢靚,又冇佢甘快... 仲要厚過人 所謂既HTC Sence其實只係將d widget放左係desktop,+左個樣式5同既鐘... 反而仲少左野較...  至於d widget,只要係Home澿住果mon 中間就出到泥,5似 HTC Sence 甘人人都1樣,至於係咪 HTC 易用... um..我寧願整走佢=_="

Rhyme唯一多左就係全景拍攝,不過係可以裝既...我個人覺得Galaxy S 好d, maybe你買果時可以問下d sales..
回復 支持 反對

回復 7# valentina

你講果樣野係叫rhyme charm嘛
有來電或sms果時佢就會閃下閃下咁提示你囉, 都幾靚
回復 支持 反對

Galaxy S,5係好過Rhyme 架咩 =_=", 首先HTC 果mon 冇佢靚,又冇佢甘快... 仲要厚過人 所謂既HTC Sence其實只 ...
情風 發表於 10-1-2012 19:12

但我係想要個款女仔d..所以我諗rhyme會岩我多d..
唔該晒師兄既意見,我都會試玩下部機先決定既
回復 支持 反對