查看: 10874|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Android] 邊個牌子個android好D?

關閉 [複製鏈接]
小弟想換手機,對android冇咩認識
正係知android有angry birds挽姐= =

聽D同學講android好,

想問下咩牌子好D?
單選投票, 共有 22 人參與投票
13.64% (3)
81.82% (18)
4.55% (1)
0.00% (0)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

HTC...機王
回復

效能上升級服務上都是三星更佳 . But not samsung hong kong
回復

效能上升級服務上都是三星更佳 . But not samsung hong kong
EY3P 發表於 31-1-2012 23:57

我budget係2500到   我想出部android機   請教下邊部好D? ( 用黎打機)
回復

我budget係2500到   我想出部android機   請教下邊部好D? ( 用黎打機)
舞得頂乂杰 發表於 1-2-2012 17:02

單核機會考慮嗎? 因為依家單核機有減價跡象
回復

單核機會考慮嗎? 因為依家單核機有減價跡象
EY3P 發表於 1-2-2012 18:32

都OK,我心水係xperia neo v,呢部O唔OK?
回復

都OK,我心水係xperia neo v,呢部O唔OK?
舞得頂乂杰 發表於 1-2-2012 18:55

呢部唔錯. 但有更好的 . Motorola Defy + 豐澤官網標價 2398$ . 但最好你去確認下. 因為可能標錯價. 機上面就defy + 好過neo v (不計相機
回復

呢部唔錯. 但有更好的 . Motorola Defy + 豐澤官網標價 2398$ . 但最好你去確認下. 因為可能標錯價. ...
EY3P 發表於 1-2-2012 19:01

我諗住買neo v,我想問下
1個SE本身個界面有冇得換呀?
2佢洗唔洗ROOT機?
3幾錢?
4果D 3D係手機到睇唔睇到?
回復

2佢洗唔洗ROOT機?
3幾錢?
4果D 3D係手機到睇唔 ...
舞得頂乂杰 發表於 2-2-2012 20:50

1.有,不過Neo v 實lag..
    2. Android 機部部都可以root.. 因應你操作+姐
    3. k9 (因為冇人買,所以平. 事關正常都係買Deft +..)
    4. 5明 =_="
回復

2佢洗唔洗ROOT機?
3幾錢?
4果D 3D係手機到睇唔 ...
舞得頂乂杰 發表於 2-2-2012 20:50

1.有. 其實部份界面只係一個 Laucher . 你裝上其他 Laucher 即可 (例: ADW . GO . 等..
2.正常使用無Root 的需要. 但你想得到一個更流暢或人性化既操作. 可考慮 Root !
3.不清楚 . . .
4. Neo v 不支援裸眼3D ..
回復