查看: 2507|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 小弟and fd錯在哪而比人用粗口罵??(已修改)

今日同fd踩在間黑房,而幸運地抄左對面小小(隊友勁過對面D人)
之後我fd做左場主並改為隨機分隊之後就比對面D人用曬粗口罵我fd
圖最上至下名是被踩黑房果三個

回復

小學雞橫行--???????
回復 支持 反對

邊個同你講分組房打嬴左一場就可以轉隨機分組?人地只係想同識ge人一隊玩,你連咁都唔比,你都幾好意思.....同埋點睇都唔似黑房,唔好以為3條友同團就叫黑房先得ga,仲有嬴一場就當自己踩左場,鐘意就阻著人地玩呢種做法唔要得~

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
菠蘿君 + 1 好公道~

查看全部評分

回復 支持 反對

唉,我都見過E兩條友,玩只一場唔夠人打就爆粗話人
回復 支持 反對

wow 4#抽水都抽得好d啦,留低個game名打過
樓主做乜post d唔post d,post埋未改場名之前ge圖呀嗎,
比埋人地睇,我個場名打住no ran但你又ran我個場,
比埋人地睇埋你點樣連no ran呢個2個英文字都唔知點解
回復 支持 反對

我只看到RAN E個大字
回復 支持 反對

樓主,我見過X10AFreedam,佢對我黎講都一個係冇品既人,曾經我同佢黎一場1打1,佢係咁打啲字出黎,令我覺得佢好串好黑人憎,玩隻爛鬼垃圾GAME都要係到廢UP,我唔出聲應佢,我輸左之後佢做場主踢左我,令我好火爆,之後我就用個改機打殘佢踢返佢,呢條友係最值得我用改機掃殘佢
回復 支持 反對

回復 7# aa22579223
禁你依加姐係輸唔起啦0.0我贏左你場主就係我既,我唔想同你玩我可以踢你,我唔需要問我可唔可以踢你,我自問我就真係一條廢柴,你真係有料到既就唔洗輸比我依條廢柴,你連廢柴都打唔贏,禁你係乜? 你輸左場不爽就開個掛入泥踩我場,我覺得你完全冇品冇技術可言,你重好意思話我?
回復 支持 反對

唉,樓主放心啦,佢爆粗既相我比左GM,係睇下GM做唔做野姐,佢唔做野我打去投訴
回復 支持 反對

回復 7# aa22579223

你自爆曾經用過改機@0@
小心d唔好係到亂講野,呢到好多人報串架
回復 支持 反對