打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 小弟and fd錯在哪而比人用粗口罵??(已修改)

回復 7# aa22579223

對住呢D人要用改機先掃得殘ge話,你都幾失敗.
回復 支持 反對

回復 11# fortep

我本身就係失敗者,就算我用真身同佢打多次,佢又默係會踢我,何別咁晒時間,用分身AC,爽快D用改機解決仲好
回復 支持 反對

回復 8# himhim0928

我係冇品,不過真係唔好意,我唔夠你冇品,打晒粗口出黎,以為自己好型咁,踢人係你既權利,岩不過開改機打你亦都係我既權利,你可以向gameone投訴我,人地做場主亦都有權轉ran,轉左ran
你咁火爆做咩呢,隨機小隊你叫你啲朋友[如果,你地其中一個同場主一隊既話,你就系我對面玩自殺比我踩返佢場,之後我可以踢左佢.]
咁你都諗唔倒,仲要爆晒粗口比人影埋出黎,真係醜怪囉:lol;P
回復 支持 反對

回復  fortep

我本身就係失敗者,就算我用真身同佢打多次,佢又默係會踢我,何別咁晒時間,用分身AC,爽快 ...
aa22579223 發表於 10-6-2012 14:34

你反撃佢,仲要用改,表示你仲失敗,呢D人無視踼掉咪好,
    另外呢,sd變成你口中ge"爛鬼垃圾GAME",都係因為你班用改ge失敗者
    爛鬼垃圾GAME你又玩? 唔想見到呢D人ge,可以唔玩ga,冇人迫你玩加bo.
回復 支持 反對

回復 14# fortep

失敗者又點,最失敗真係gameone,向gameone投訴話有人用改機打我,居然等咁來原來冇做過野,1個開改機冇比人封,個個人就覺得[哎,不如我地個個用改機解決問題算,唔鋸邊條友就打邊個,哎,反正晒幾多錢系隻game到都唔會中倒好野架喇,不如用改機仲,咁仲無敵,人地用S機都打唔贏(有啲人既諗法)]於是就引起左改機打對戰既精神,我都未別算係果種人啦,我最多日日用改機掛任合機
回復 支持 反對

我同佢地打過....常規炒佢地100:50 (5V5)
回復 支持 反對

人地成班fd想同組一起玩下姐,踩完人地場仲要ran組,頂多比你改場名黑己反咪算,呢種行為好唔要得,仲有想ran組咪自己出去開場玩,出面大把ran場,何必阻住佢地成班fd玩,今次你真係抵比人罵

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
exw76 + 1 講得好!

查看全部評分

回復 支持 反對

我打常做日任殺人都係咁俾人用粗口罵啦.....
殺一次嘈一次
回復 支持 反對

回復 16# zoidszone113

求圖或打多次!zoidszone113留名!!!
回復 支持 反對

果時打死佢地無影相......點可以打多次?
回復 支持 反對