查看: 6298|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Android] one s好唔好用?

有冇師兄買左?
回復

我覺得算係中上.....佢價錢唔係貴但係有齊one x d影相功能....
哩個網有講one s你可以睇下...
link
回復 支持 反對

我覺得算係中上.....佢價錢唔係貴但係有齊one x d影相功能....
哩個網有講one s你可以睇下...
...
choi1028 發表於 10-8-2012 14:14

雞腸我唔識睇{:1_10:} 可唔可以講下個網講緊d咩?
回復 支持 反對

都係介紹返one s部機....講佢陶瓷金屬殼,7.8mm厚
仲有講下佢部機ge影相功能....
"透過HTC ImageSense™強化低光源拍攝,0.7秒就可以開到個相機,一秒影到四張連拍
F2.0光圈、HDR背光攝影技術同自動調節閃光燈"
同埋有專屬相機操作介面,可以一路拍片一路影相
回復 支持 反對

都係介紹返one s部機....講佢陶瓷金屬殼,7.8mm厚
"透過HTC ImageSense™強化 ...
choi1028 發表於 10-8-2012 18:12

佢依d同one x有咩分別?one x影相都好似係咁架喎
回復 支持 反對

kancheukkei 發表於 10-8-2012 20:52

係冇乜分別ga....爭在快拍果度one s去到60張,one x去到99張.....所以d人都話one s=雙核版one x...
回復 支持 反對

"透過HTC ImageSense™強化 ...
choi1028 發表於 10-8-2012 18:12

知唔知邊度可以搵到one s影既相睇下?
回復 支持 反對

kancheukkei 發表於 10-8-2012 20:52

係囉~我都唔知原來影相功能係一樣,咁one s都幾抵買,係爭在雙核同4核同埋個款之嘛~
回復 支持 反對

知唔知邊度可以搵到one s影既相睇下?
black街 發表於 11-8-2012 16:46

你上佢官網睇下,佢而家po相上去有電話殼送,好多人會po相上去,睇果d相仲真過睇佢宣傳廣告果d
link
回復 支持 反對

係囉~我都唔知原來影相功能係一樣,咁one s都幾抵買,係爭在雙核同4核同埋個款之嘛~ ...
black街 發表於 11-8-2012 16:48

咁雙核4核已經好大分別啦=_=同埋個外型呢
回復 支持 反對