打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] Samson1 真夏 你地唔係連4大韓禁都唔Q知瓜?

你唔講起我都唔記得火影有招叫表蓮華
回復 支持 反對

唔知你up咩...........
回復 支持 反對

sage

re#10

無玩咁耐 我o個陣得四大渣lol
最少有人連女神孔明都唔Q知有幾屈LOL

re#11

非島民?
回復 支持 反對

我無視禁機的說
回復 支持 反對

樓主,你不如先講詳情會好D...
回復 支持 反對

re#15

只不過有人用女神用孔明之後話我廢

然後嘈到去有韓禁機既存在,之後話題去到玩sd高達既經驗

最後我提出證明樂古會員身份,最舊的發貼是什麼時侯……

黑歷史不想提起 但有人如此不敬 只好(RY
回復 支持 反對

回復 10# ckchowhk1

有邊6隻@@?
回復 支持 反對

件事咪就係樓主輸左跟住搵人出氣,咪比人圍插囉,大概就係話樓主廢啦
樓主唔甘心咪話自己玩左好耐&係NAKUZ 開左好多技術PO 證明自己有料到 就開左E個PO 啦
不過都係冇咩說服力就去左1P1 LU~
第一場樓主輸左之後,就講:早之唔讓你 第二場樓主用部OC5既同OC2既打,平手
跟住佢又要開第3場,死都要赢番場 對手見佢唔認輸 都廢事理佢 咁就走左啦
跟住咪上尼開PO發洩 就係咁簡單~
回復 支持 反對

回復 18# ucm14i7

W老實說跟你打的不是本人
我只是在Skype看實況,隊友衝過去被殺是怎麼一回事?w

雖然說不上什麼高招,但在場的不是只有4個人而是5個人喔w

要說我沒有真正出場,這的確無可否認,

但看到平分 真劉備挑機 種種的事實。

還是怕輸對吧?

不知道你是哪個人是誰是誰,我也不會記著,只不過日後看到閣下的公會我也不會對你們做出什麼「好」事罷w
回復 支持 反對

第一場1p1輸了   大叫:早知唔讓你
第二場s沙 oc5 打oc3     平手

最後,唔認數,聲稱不是本人去1p1    有咩證據? 玩馬後炮?還有更多藉口嗎??

我理得你樂古ac幾時開,開過幾多個技術post
也不能代表你有品,我眼看的,只是一個在a-c場狂串隊友的玩家
回復 支持 反對