打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] Samson1 真夏 你地唔係連4大韓禁都唔Q知瓜?

唔....證據嘛…… 大可以現在跟我打一場w

我是沒有品,專挑三挑四,但有人籍此證明別人是「廢」。

要不怎樣我也不會這樣w

沒有不認數,反正我有看到的就是事實,

還是說我看到的不是事實的全部?什麼時候有了影空間這玩意?中二嗎?w

不做馬後炮又怎釣到閣下上來呢?手法是惡劣一點,但總算達到了目的……

唔…某程度來說跟閣下的會員一樣,用惡劣的手法得到勝利就是了…
回復 支持 反對

原來你D技術PO只係教人以人地公會作要脅
又話唔係你1P1,除非你人格分裂,如果唔係你個大話好假
之前D 回貼你係用第一身角度去回應嫁囉唔該
回復 支持 反對

我看到的事實就是你輸了跟住唔認數

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
〝Kira﹏* -5 連貼

查看全部評分

回復 支持 反對

唔,證明也看以看發帖時間。

要不我一路收刀一路發貼,要不我會分身(ry

「讓人」那裡不作評論,友人說的,他不願意現身我就不勉強了。
之後後場平手又變輸(ry 你想怎?w

第一身角度?抱歉我語文能力差看不懂。
應該說要去眼科(ry
回復 支持 反對

第2場平左手,但係你係用OC5既機,邢對手用OC2既,E度既赢唔係分數上,而係實力上,你唔好同我講你唔明
咁第1場呢?連分數上都輸埋
既然你係個事左唔認數係度扮晒野既人 打就打左 輸都輸埋
你就自己繼續係既樂古開你既技術PO啦
回復 支持 反對

只係一個輸左唔認數的人,
我地都唔好再講了,再唔認咪由得佢,
冇謂同千年樂古AC嘈{:1_12:}
回復 支持 反對

意思不能理解
回復 支持 反對

成件事就係樓主玩街場話人廢,
當然比人插啦,
樓主心有不甘咪話自己有幾多經驗,
佢講到自己好勁咪1P1囉,
結果就輸一場平一場(平果場靠屈OC),
條氣勁唔順咪上黎開PO罵人(仲要唔認數)
回復 支持 反對

講野1999
回復 支持 反對