收起左側

[綜合討論] 台服S2版 愀覺得邊個職好玩

頭像被屏蔽
回復

龍戰
回復 支持 反對

法幾好 只係低lv個陣升lv麻煩少少
不過勝在人多 1~30組人升升下都幾ok
30就黎料喇@@組左某矢&某龍入恐副即發現同其它職攻擊力有距離-x-
打怪唔多夠痛..唔緊要,都係大把人可以救你: P
2轉就開始上軌道 水法高攻左 打怪一招起兩招止 基本可以秒怪
(高lv唔知仲係咪咁~我只係兼玩台服既低lv人><)
到5x lv左右去解任,發現十個有7、8個係結他or法
組齊8人得一個唔係結他/法

台版個精靈石係幾過癮,我都忍唔住玩過4修
50第一次轉個陣由1lv諗到50lv,到底轉乜好
港服對魔無乜興趣,去到台服梗係試左音樂大師先@@最後轉左結他
遲下諗諗開唔開多隻轉元素玩下
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

個人發現戰士升LV奇特的升得快 基本上刷鬼村有隻戰士就會刷得和快--.....
我個人就冇玩法師 不過組P見到D法師是但放幾招 我D血就...GG了
系S2彩 法師同盾改勁左--
戰士聽我FD講就比改廢 機甲更廢..
回復 支持 反對

法幾好 只係低lv個陣升lv麻煩少少
不過勝在人多 1~30組人升升下都幾ok
30就黎料喇@@組左某矢&某龍入恐副即 ...
gamee 發表於 24/8/2012 09:23 AM

千字文lol咁你快d升元素啦~~到時俾我玩~~~~
回復 支持 反對